Acenteciler Bir Araya Geldi

Acenteciler Bir Araya Geldi
Muğla Kültür ve Turizm İl Müdürü Dr. Zekeriya Bingöl’ün organize ettiği, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) başkanları ve acentelerle bir...

Muğla Kültür ve Turizm İl Müdürü Dr. Zekeriya Bingöl’ün organize ettiği, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) başkanları ve acentelerle bir araya geldi. Bingöl, 2019 yılında il sınırları içerisinde gerçekleştirilen seyahat acentesi,  tur ve rehber denetimleri ile ilgili bilgiler verdi.

Acenteciler Bir Araya Geldi

TÜRSAB Başkanları ve acente temsilcileri Muğla Vali Yardımcısı Ayhan Yazgan başkanlığında bir araya geldi. Muğla Kültür Ve Turizm İl Müdürü Dr. Zekeriya Bingöl’ün organize ettiği toplantı, Uçak Park Restoranda gerçekleşti. Toplantıya, Turizm İl Müdür Yardımcısı Filiz Karacaağaç, Şube müdürleri Aydın Durdu ve Mehmet Türkmen, Bodrum TÜRSAB Başkanı Yüksel Aslan, Marmaris TÜRSAB Başkanı Suat Esin ve Fethiye TÜRSAB Başkanı Özgen Uysal ile ilçelerden acentelerin yöneticileri katıldı.

Vali Yardımcısı Ayhan Yazgan, Muğla‘nın turizmde güzel bir yerde olduğunu, Sektör temsilciliklerinin gayretleriyle daha güzel sonuçlar alınacağını, 2020 yılında turizmde olumsuzluk yaşanmaması dilekleriyle geçmiş yıllardan daha iyi bir sezon yaşanmasını temenni etti.

Muğla’da faaliyet gösteren seyahat acentelerinin sorunlarının tespit edilip, çözüm önerilerinin değerlendirildiği toplantıda,  İl Müdürü Dr. Zekeriya Bingöl,  2019 yılında Muğla sınırları içerisinde gerçekleştirilen seyahat acentesi,  tur ve rehber denetimleri hakkında bilgi verdi.

Bu haber toplam 698 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.