Ağaçlar çiçek açtı

Ağaçlar çiçek açtı
Seydikemer’de sıcak havaya aldanan bitkiler çiçek açarken, ortaya baharı andıran görüntüler çıktı.Türkiye’nin birçok bölgesinde soğuk hava etkili olurken, Seydikemer’de baharı ve yazı hatırlatan görüntüler ortaya...

Seydikemer’de sıcak havaya aldanan bitkiler çiçek açarken, ortaya baharı andıran görüntüler çıktı.

Türkiye’nin birçok bölgesinde soğuk hava etkili olurken, Seydikemer’de baharı ve yazı hatırlatan görüntüler ortaya çıktı. Hafta sonu hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerine seyretmesi Seydikemer’de kışın ortasında bahar havası estirdi.

Seydikemer’inBağlıağaç Mahallesi’nde sıcak havaya aldanan ağaçlar meyve verirken, bahar aylarında çiçek açarak rengarenk görüntüler oluşturan bitkiler de çiçek açtı. Öte yandan Seydikemer’de dağların yüksek kesimleri ise karla kaplı olması dikkat çekti. Vatandaşlar mevsimlerin artık bir birine karıştığını, bu sene doğru dürüst kış mevsimini yaşamadıklarını söylediler. Dağların yüksek kesimlerinin beyazlarla örtülü, alçak kesimlerdeki bitki ve ağaçların çiçek açması ortaya çok güzel bir tablo meydana getirdi. Seydikemer’de sıcak havayı fırsat bilenler ormanlık alanlarda piknik yaparken bazı vatandaşlar ise çıntar toplamaya çıktı.

Bu haber toplam 795 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.