Ahmet Aras aday adaylığını açıklayacak

Ahmet Aras aday adaylığını açıklayacak
 YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Bodrum Belediye Başkanlığı için bugün saat 15.00’te aday adaylığını açıklayacak.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda; bugün saat 15.00’te Bodrum İlçe Başkanlığı’nda belediye Başkan aday adaylığını açıklayacağını duyurdu.

Aras yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Bodrum’un ve ülkemizin tarihindeki en büyük salgının, yangının, ekonomik krizin ve depremin yaşandığı 4.5 yıllık görev sürecimdeki her türlü zorluğa, baskıya ve çoğu zaman hakarete varan eleştirilere rağmen Bodrum’un menfaatleri için sabrederek, başta Büyükşehir Belediyemiz ve Aydem olmak üzere; işbirliği içinde olduğumuz hiçbir kurumla, yasal sorumlusu oldukları altyapı, yol ve su projelerinde yaşanan gecikmeler ve sorunlar nedeniyle kavga etmedim, bir an önce tamamlanması için, imkanlarımızı sonuna kadar zorlayarak her türlü katkıyı sağladım, her türlü eleştiriyi de üstlendim ve sonuç olarak Bodrum, önceki dönemlerde bir türlü çözülememiş, kangren haline gelmiş olan kanalizasyon altyapısı sorununa, benim Başkanlık dönemimde veda ediyor.. Tarihimizin en zor zamanlarında elde ettiğimiz bu hayati önemdeki başarının yanı sıra, geride bıraktığımız 4.5 yıl boyunca; Bodrum’a çok sayıda kalıcı değer kazandırdık.
Ve bugün, elde ettiğimiz başarılara yeni başarılar ekleyerek, “Önceliği huzurlu ve mutlu hayat” olan bir Bodrum için, gece gündüz demeden çalışmak üzere yeniden adaylığımı açıklayacağım. Saat 15.00’te İlçe Başkanlığı Binamızda yapacağım adaylık açıklamamda, ilk günden itibaren en büyük güç ve mutluluk kaynağım olan sizleri de yanımda görmek, beni çok mutlu edecek. Yolumuz açık, kazanan Bodrum olsun.”

Bu haber toplam 101 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.