Eski muhtar yeni muhtarı öldürdü!

Eski muhtar yeni muhtarı öldürdü!
Kastamonu'da Muhtar, Su Faturası Tartışması Sonrası Cinayete Kurban Gitti!Kastamonu'nun Merkez ilçesine bağlı Kuzyaka köyü Baylar Mahallesi'nde yaşanan olayda, Muhtar Mehmet Başoğlu, su faturası tartışması sonucu Mehmet Depişgen tarafından pompalı tüfekle vurularak hayatını kaybetti.

Kuzyaka köyü Muhtarı Mehmet Başoğlu, mahalle sakinlerinden su faturası ücretlerini toplamak için evleri gezmeye başladı. 2014-2019 yılları arasında aynı köyde muhtarlık yapan Mehmet Depişgen, Başoğlu'na su parasını ödemeyeceğini söyledi. Bu durum üzerine Başoğlu ve Depişgen arasında telefonda tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Başoğlu, azası ile birlikte su faturası için bir vatandaşın evine gitti. Depişgen ise Başoğlu'nun bulunduğu evin önüne gelerek pompalı tüfek ile ateş açtı. Bahçede bekleyen Başoğlu, kurşunlara isabet etti ve hayatını kaybetti.

Olayı gören vatandaşlar jandarma ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Sağlık ekipleri olay yerine gelerek Başoğlu'na müdahale etmeye çalıştı. Fakat Başoğlu'nun hayati tehlikesi devam etti. Başoğlu, Kastamonu Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken yolda hayatını kaybetti. Olay yerinde incelemeler yapıldı ve Başoğlu'nun cenazesi morga kaldırıldı.

Cinayet zanlısı Mehmet Depişgen'in yakalanması için jandarma ekipleri çalışma başlattı. Depişgen'in "cinayet" suçundan sabıkası olduğu ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 361 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.