AK Parti İl Başkanı istifa Etti

AK Parti İl Başkanı istifa Etti
Ak Parti İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısı ile istifalarını açıklayan Küreci, “7 Haziran’da sergilenen her türlü ihanete rağmen...

Ak Parti İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısı ile istifalarını açıklayan Küreci, “7 Haziran’da sergilenen her türlü ihanete rağmen iki milletvekili çıkardık. Yine 1 Kasım’da tarihimizin en yüksek oyunu aldık ve yine iki vekil çıkardık. Bu konuda başarılı bir il başkanı olmanın haklı gururunu taşıyorum” dedi.

Göreve 17 ocak 2015 tarihinde yapılan kongre ile geldiğini hatırlatan Küreci, “Ak Parti İl Başkanlığı görevini 17 Ocak 2015 tarihinden itibaren yürütmekteyim. Bu dönem karanlık odakların ve paralel yapıların alçakça planları, muslukları kesilen sermaye ve diğer güç odaklarının hain emellerinin görüldüğü, açıkça Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik kumpasların uygulamaya konulduğu, Sayın Genel Başkanımız Hocamız Profesör Doktor Ahmet Davutoğlu’nu ve partimizi başarısız kılmak için her türlü koalisyonların kurulduğu dönemdir. Görev yaptığım ilk günden itibaren korkmadık, korkmuyoruz, korkmayacağız dedik, yılmadım, yılmıyorum ve yılmayacağım, yorulmadım, yorulmuyorum ve yorulmayacağız diyeceğim.”

Kimseyi incitmeden, seviyeli siyaset yapılabileceğinin örneğini verdiklerini kaydeden Küreci, “Biz bu davaya gönül verdik. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana korkmadık, korkmayacağız dedik. Davaya olan inancım azalmadı azalmayacak. Partimizin emrinde çalışmaya devam edeceğiz. Genel Merkezimizin değerlendirmelerini daha rahat yapabilmesi ve önünü açabilmek amacıyla, bayrak ve hizmet yarışı olarak gördüğümüz il başkanlığı görevinden, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte görevden ayrılıyoruz” diye konuştu.

İstifa eden Ak Parti İl Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyordu;

“İhsan Küreci, Adem Çine, Adem Sarıkaya, Ahmet Turan Şahin, Ali Işlak, Ali Kadem, Ali Yörük, Arif Bozyel, Bahattin Başpınar, Birol Tepe, Durmuş Cüce, Ejder Üstek, Elif Çakır, Ertuğrul Gümüş, Gülfatma Kapız, Habil Uslu, Hasan Hüseyin Avcıoğlu, Mehmet Ali Özer, Mehmet Hikmet Selçuk, Mehmet Orhan, Mehmet Tan, Mehmet Tokgöz, Mehtap Tölek, Miraç Cin, Murat Ercan, Mustafa Sarıyar, Mustafa Toksöz, Nazlı Noyan Öksüz, Nihal Kaplama, Orhan Reyhan, Osman Arslan, Osman Değirmenci, Ozan Balcı, Özgür Akgün, Ramazan Cengiz, Ramazan Hilmi Özçakır, Ramazan Pökün, Sadettin Abalı, Şaziye Özden Erol, Şeref Korkut, Şerife Gümüşlü, Sezer Kahveci, Sinan Acar, Suzan Harmandar, Ulaş Çüçen, Ümran Yılmaz Korkut, Vedat Bora, Yusuf Şencebe, Zekeriya İlkhan, Zeki Eren” Hasan Telli

Bu haber toplam 2491 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.