Akköprü HES özelleştirilecek

Akköprü HES özelleştirilecek
 YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde bulunan Akköprü HES'in işletme hakkının verilmesi yöntemiyle özelleştirmek üzere ihale düzenleyecek.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yer alan özelleştirme ilanına göre, Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nca, 4046 sayılı Özelleştirme Uygulamaları Hakkında Kanun hükümleri çerçevesinde; Akköprü Hidroelektrik Santrali "İşletme Hakkının Verilmesi", bu Santral tarafından kullanılan taşınmazlar "İşletme Hakkının Verilmesi" ve/veya "Kullanım İzninin Devri" yöntemi ile özelleştirilecek.

İhale, birden fazla teklif sahibinden kapalı zarfla teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle “pazarlık” usulü ile gerçekleştirilecek. İhale, pazarlık görüşmelerine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile yapılacak açık artırma suretiyle sonuçlandırılacak.

Akköprü HES 100 milyon TL Geçici Teminat Tutarı ile özelleştirilecek.

Tekliflerin en geç 30 Mayıs 2024 günü, saat 18.00’e kadar, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’na ait Ziya Gökalp Caddesi, No: 80, 06600, Kurtuluş, Ankara adresine elden teslim edilmesi gerekiyor.

Bu haber toplam 126 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.