Akyaka’daki uyuşturucu operasyonunda 12 şahıs yakalandı

Akyaka’daki uyuşturucu operasyonunda 12 şahıs yakalandı
Muğla’nın Ula ilçesine bağlı Akyaka Mahallesi’nde yapılan uyuşturucu operasyonunda 14 ayrı adreste 12 şahıs yakalanarak adliyeye sevk edildi. Yapılan aramada, uyuşturucu emdirilmiş küp şeker, kurabiye ve birçok aparat ele geçirildi.

BERİTAN YÜCEL

Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti ile mücadele kapsamında Muğla İl Jandarma Komutanlığınca 3 aylık yapılan istihbari çalışmalar sonucu, 06 Eylül 2022 tarihinde Ula İlçesinde KOM Şube Müdürlüğü koordinesinde 14 ayrı adreste eş zamanlı arama yapıldı.

Yapılan aramada, bir miktar kubar esrar, kenevir tohumu, kokain, ketamin, kannabinoid (bonzai), sihirli mantar, 6 adet öğütme aparatı, 3 adet hassas terazi, içerisinde uyuşturucu bulunan çelik kasa, 22 adet sentetik ecza, 41 adet uyuşturucu emdirilmiş filtre, 5 adet uyuşturucu emdirilmiş küp şeker,  4 adet kullanma aparatı, 6 adet uyuşturucu emdirilmiş makarna, 6 adet özel üretim hibrit skunk tohumu, 8 adet uyuşturucu emdirilmiş kurabiye, 11 adet cep telefonu, 4 adet flaş bellek ele geçirildi.

Faaliyetin başlamasından bu zamana kadar geçen dönem içerisinde 36 şüpheli şahıs, çok miktarda ve cinste uyuşturucu madde ile yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan 12 şüpheli şahıs adliyeye sevk edildi.

Bu haber toplam 4184 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.