Araç Egzoz Muayenesi Yaptırmayan Yandı! İşte Yeni Zamlı Fiyatlar..

Araç Egzoz Muayenesi Yaptırmayan Yandı! İşte Yeni Zamlı Fiyatlar..
Yeni yıl öncesinde kamunun çeşitli ceza, harç, teminat gibi ödemeleri ile alacaklarına yönelik yeni tarife ve ücretler de belli olmaya başladı. Resmi Gazete'de Çevre Kanunu'ndaki suçlara verilecek idari para cezaları da Yeniden Değerleme Oranı'nda artırıldı. Araç egzoz muayenesini zamanında yaptırmamanın cezası 9 bin 943 TL’ye çıktı. Fazla egzoz emisyon cezası ise 19 bin 897 TL düzeyine geldi.

Yeni yıl öncesi, kamunun çeşitli ceza, harç, teminat gibi ödemeleri ile alacaklarına yönelik yeni tarife ve ücretler belirlenmeye başladı.

Resmi Gazetede Çevre Kanunundaki suçlara verilecek idari para cezaları da yeniden değerleme oranında artırıldı. Araç egzoz muayenesini zamanında yaptırmamanın cezası 9 bin 943 TL’ye yükseldi. Fazla egzoz emisyon cezası ise 19 bin 897 TL düzeyine geldi.

Hava kirliliği açısından izne tabi tesislere yönelik çeşitli hükümlerdeki cezalar 464 bin TL ile 929 bin TL arasında; konut apartman dahil kirlilik ve kokuya sebep olanlar 5 bin 733 ile 464 bin 585 bin TL arasında ceza ödeyecek. Kirlilik döneminde ihlal yapanlara yönelik çeşitli ihlallerin cezalar ise 7 bin 283 TL ile 1 milyon 172 bin TL arasında cezayla karşı karşıya kalacak. Gemi ve tesisler ile ÇED ile ilgili ihlallere yönelik cezalar da Tebliğ ile yeniden değerleme oranı kadar yükseltildi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

Bu haber toplam 683 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.