Pompalı tüfekle berber dükkanını bastı! Berber ve müşterisini öldürdü

Pompalı tüfekle berber dükkanını bastı! Berber ve müşterisini öldürdü
Kütahya'nın Yunus Emre Mahallesi'nde yaşanan dehşet verici olayda 80 yaşındaki Rıfat K., pompalı tüfekle girdiği berber dükkanında 51 yaşındaki berber Necmi Aslan ve 60 yaşındaki müşterisi Hüseyin Erden'i vurarak öldürdü. Kanlı katliamın ardından şüpheli Rıfat K. gözaltına alındı.

Rıfat K. bugün öğle saatlerinde Yunus Emre Mahallesi Saba Sokak'ta bulunan berber dükkanına pompalı tüfekle girdi. Bellirlenemeyen bir sebepten dolayı dükkan sahibi Necmi Aslan ve müşterisi Hüseyin Erden'e ateş açtı. Silah seslerini duyan vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Necmi Aslan ve Hüseyin Erden'in hayatlarını kaybettiğini teyit etti.

aw194065-06.jpg

Şüpheli Gözaltına Alındı

Polis ekipleri olay yerinde inceleme başlatırken, şüpheli Rıfat K. kısa bir süre sonra yakalanarak gözaltına alındı. Necmi Aslan ve Hüseyin Erden'in cenazeleri ise olay yeri incelemesinin ardından Kütahya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

Soruşturma Devam Ediyor

Polis, Rıfat K.'nın cinayetin sebebini ve pompalı tüfekle berber dükkanına nasıl girdiğini araştırıyor. Bu üzücü olay Kütahya'da büyük bir şok yarattı. Berber Necmi Aslan ve müşterisi Hüseyin Erden'in yakınları derin bir üzüntü içinde.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 287 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.