ATEŞ GRUBU BURÇLARI

ATEŞ GRUBU BURÇLARI
Bugün haftalık burç yorumlarından ateş grubu burçları sizlerle

Herkese merhabalar; bu haftaya 28 Ekim gecesi gerçekleşen Boğa burcundaki Kanlı Ay tutulmasının etkisiyle girdik, bu nedenle önceliğim sizlere bu tutulmanın etkilerini anlatmak oldu. Hem bu haftanın hem de önümüzdeki 3-6 aylık sürecin tutulmaya dair gündemleri, burç gruplarına göre yazının devamında sizlerle olacak ancak belirtmek isterim ki, herkesin doğum haritası tamamen kendisine özeldir haliyle her gökyüzü olayı kişiyi daha farklı şekillerde de etkileyebilmektedir. Keyifli okumalar diliyorum.

Tutulmaya ve genel gökyüzü etkilerine dair bilgi edinmek veya bireysel danışmanlıkla ilgili bilgi almak isterseniz Instagram’da @hzdanismanlik sayfamıza bekleriz. Merve Yıldırım

Sevgili Koç ve Yükselen Koçlar; Boğa Burcunda gerçekleşen ay tutulmasıyla birlikte cüzdanınız hareketlenebilir; maddi anlamda sizleri rahatlatacak para girişleri yaşayabilirsiniz. Para akışı ve yatırımlara kafa yorabileceğiniz bir dönemdeyiz. Bunlara ek olarak kişisel değerinizi; ikili ilişkilerde gördüğünüz veya göremediğiniz değer duygusunu sorgulatabilecek bir tutulma evresi geçiriyoruz.

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslanlar; Sizler için yaklaşık iki senelik zorlayıcı evrelerin ardından yavaş yavaş sahneye geri dönüyorsunuz diyebiliriz. Özellikle toplum önündeki görünüm, statü noktalarında net bir değişim veya ön plana çıkma ihtimaliniz oldukça yüksek. İş ve kariyer alanlarında ciddi başarılara imza atılabilir; iki senedir zorlandığınız pek çok konunun sonuçlanma evresine girebilirsiniz.

Sevgili Yay ve Yükselen Yaylar; Ay tutulması sizin için günlük rutinlerinizde değişimler olabileceğini haber veriyor sevgili Yay burçları. Varsa çalışma ortamınız değişebilir; kendinizi daha düzenli ve disiplinli görmek istediğiniz bir döneme giriş yaptınız. Önceden takılmadığınız detaylara önem vermeye başlayabilirsiniz. Tutulma etkisiyle grip, nezle gibi hafif rahatsızlıklara açıksınız, bilginize.

DEVAMI İÇİN TAKİPTE KALIN..

Bu haber toplam 551 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.