Avukat Salih Tozlu resmi başvurusunu yaptı

Avukat Salih Tozlu resmi başvurusunu yaptı
 YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
Avukat Salih Tozlu CHP Ula Belediye Başkan Aday Adaylığı için resmi başvurusunu gerçekleştirdi. Önceki gün Ula İlçe Başkanlığına gelen Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Salih Tozlu, başvuru dosyasını İlçe Başkanı Mustafa Özdeş’e teslim etti.

Avukat Salih Tozlu, CHP’den Ula Belediye Başkanı aday adaylığı açıkladı.

Ula Belediye Başkan Aday adaylığı başvurusunu resmileştirdiğini belirten Avukat Salih Tozlu, “Ula’nın bir evladı olarak bu sorumluluğa, ilçemizi sosyal ve ekonomik yönden çok daha ileri aşamalara taşımak için yerel yönetime talibim. Kiminizin kardeşi, kiminizin arkadaşı, kiminizin yoldaşı; aynı coğrafyada doğan, aynı havayı soluyan, aynı suyu içen ve aynı pazardan alışveriş yapan Ulalıların bir ferdi olarak geleceğimizi birlikte şekillendirmek için yola çıktım. Yaşantımız bir, kaderimiz bir. Bu topraklarda beraber büyüdük, beraber yaşadık... Sevinçte bir, üzüntüde bir olduk... Gün oldu birlikte eğlendik, gün oldu birlikte ağladık. Şimdi; dünyanın, ülkemizin, Muğla'mızın ve Ula'nın kritik günlerden geçtiği bu süreçte; ait olduğum topraklara ve bizi biz yapan değerlere minnet borcumu ödemek için görev alma zamanının geldiğine inanıyorum. Bunu hepinize karşı da bir sorumluluk olarak görüyorum. Yıllardır birlikte yaşadığımız bu topraklarda, sizlerin güveni ve desteği ile daha temiz, daha yeşil, daha yaşanabilir ve insanlarının daha mutlu olduğu bir Ula hayali ile yola çıkıyorum. Talepleriniz ve beklentileriniz benim için en önemli rehberdir. Hizmet aşamasında; parti bilinci ile hareket ederek; liyakatı, emeği, katılımcılığı esas alan şeffaf ve demokratik bir yol izleyeceğim. Atatürk ilkeleri ışığında hukukun üstünlüğünden asla ayrılmadan, eşitlik ve objektiflik temelinde; hiç kimse önünde eğilmeden, bükülmeden, dimdik bir yolda yürüyeceğime ve bu doğrultuda hizmet edeceğime şimdiden söz veriyorum” dedi.

“KOLLEKTİF BİR YÖNETİM ANLAYIŞI SERGİLEYECEĞİM”

Ula Belediye Başkan Aday Adayı Salih Tozlu, “ Ula'nın zengin tarihinden güç alarak; kollektif bir yönetim anlayışı sergileyeceğim. Ula’mızın kültürel zenginliğini daha da güçlendirmek, sosyal ve spor etkinliklerini çeşitlendirmek, olmazsa olmazlarımızın başında yer alan turizm ve tarımımıza destek için tüm imkanları zorlayacağıma, sanayi ve ticarette yeniliklere açık olacağıma söz veriyorum. Hizmette şehir, mahalle ayrımına asla geçit vermeyeceğim. Yerel seçim sürecinde ipi birlikte göğüslemek, Ula'mızı şeffaf bir şekilde yönetmek için aday adayıyım. Her şey Ula için, her şey geleceğimiz için...”

Bu haber toplam 139 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.