Ayaydın: "İtiraf gibi açıklamalarıyla tembelliklerini tescilliyorlar"

Ayaydın: "İtiraf gibi açıklamalarıyla tembelliklerini tescilliyorlar"
 MUHABİR
CHP’li Büyükşehir ve Bodrum Belediye başkan adaylarının altyapıyla ilgili açıklamalarını gündeme taşıyan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr Aydın Ayaydın "Sanki 25 yıldır Muğla’yı yönetenler kendileri değilmiş gibi tespitlerini, vaadlerini ağzım açık dinliyor, okuyorum. Adeta Muğlalılar’la dalga geçiyorlar. Aynı zamanda tembelliklerini de itiraf ediyorlar" dedi

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın, katıldığı ulusal kanal yayınında CHP’li adayların altyapı ile ilgili sözlerini eleştirdi.

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras’ın Turgutreis arıtma tesisi açılışındaki ‘Artık mahallelerimizin kanalizasyonu denizlere akmayacak. Bugün denizlerimizin kurtulduğu gündür’ sözlerini ve Bodrum Belediye Başkan adayı Tamer Mandalinci’nin ‘Gündoğan’da kanalizasyon için ilk kazmayı vuracağız. Eğer 5 yıl içinde bu sorun çözülmezse denizimiz kalmayacak. Temiz çevre sürdürülebilir turizm diyorsak burada milyon dolara evler satılıyorsa sokakta vidanjörler olmaz' sözlerini hatırlatan Ayaydın "Kusura bakmayın ama adama ‘günaydın beyler’ derler. Böyle bir açıklama adeta benim hemşehrimle dalga geçmektir. Bugün denizlerimizin kurtulduğu günmüş. Peki geride kalan 25 yıl denizlerimizin içine edildiği yıllar mıydı. Denizlerimizin balçığa, pis sulara kurban edildiği zamanlar mıydı. Bunca yıldır aklınız neredeydi. Neden tembellik yapacağınıza hiçbir soruna el atmadınız. Neden şimdi sanki yerel yönetime ilk kez talip oluyormuş gibi yapacağız edeceğiz diyorsunuz. Neden bugüne kadar yapmadınız" diye sordu.

Bir yağmur yağdığında başta Bodrum, Marmaris ve Fethiye olmak üzere tüm ilçelerin suya, sele teslim olduğunu, yolların geçilemez hale geldiğini, işyerlerini evleri su bastığını belirten Ayaydın sözlerini şöyle sürdürdü:

"Herkes onların bu işi çözemeyeceklerini kabul ediyor. Zaten sözleri de itiraf gibi. Bugüne kadar yapmadıklarını ayan beyan itiraf ediyorlar. Taraflı tarafsız herkes, sorunların Aydın Ayaydın ile çözülebileceğine, mevcut yönetim zihniyetinin çözebilecek yetenekte olsa zaten bugüne kadar çözmüş olacağına inanıyor. Ben de Muğlalılar’a diyorum ki gelin biriken bu sorunları çözmek için bana 5 yıllığına ödünç oy verin. Altyapınız, kanalizasyonunuz tamamlanmazsa, yollarınız yapılmazsa, musluklarınızdan temiz su akmazsa beni bir daha seçmezsiniz. Ancak ben iddia ediyorum ki beni bir defa denedikten sonra bir daha bırakmak istemeyeceksiniz."

"68 projeyle geliyorum"

Ayaydın, tek bir ağaç kesilmeyeceğini, kıyıların yağmalanmasına müsaade etmeyeceğini belirterek taş üstüne taş koymayanların halkı bu konular üzerinden korkutup tembelliklerini örtmeye çalıştıklarını ve yine kendilerini seçtirmeye çalıştıklarını söyledi.

Muğla için tam 68 projesi olduğunu ifade eden Ayaydın "Tek bir projesi olmayanların elindeki silahın bu olmasına da şaşırmamak lazım. Ancak bu kez Muğlalılar bu tembelliği cezalandıracak. Çünkü Muğla artık yaşam kalitesinin artmasını istiyor. Kanalizasyonunun yapılmasını, musluklarından su akmasını istiyor. Patates tarlası gibi yollardan geçmek, çöp kokusu solumak istemiyor" dedi.

Bu haber toplam 260 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.