Aydın Ayaydın: “25 yıldır hizmet getirmeyenlere Muğla artık kırmızı kart göstermeli”

Aydın Ayaydın: “25 yıldır hizmet getirmeyenlere Muğla artık kırmızı kart göstermeli”
 MUHABİR
Milas’ın Dörttepe Mahallesinde seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlar ile bir araya gelen AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, “Hangi siyasi görüşe sahip olursanız olun. Sizden bir kereye mahsus ödünç oy talep ediyorum. 25 yıldır bu en temel hizmetleri getirmeyenlere Muğla artık kırmızı kart göstermeli” dedi.

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın seçim çalışmaları kapsamında Milas’ın Dörttepe Mahallesi sakinleri ile buluştu.

Altyapı, içme suyu, yol başta olmak üzere mahallelerin birçok sorunu olduğunu kaydeden Ayaydın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Milas Dörttepe Mahallesi sakinleri ile buluştuk. Emin olun başkan olduktan sonra da hep aralarında olacağım. Sorunlar yumağını başka türlü çözmemiz de mümkün değil. Altyapı, içme suyu, yol başta olmak üzere mahallelerimizin o kadar çok sorunu var ki; İnanır mısınız ‘sizin yollarınızı parke yapacağım, kanalizasyon altyapısını kuracağım. Vidanjörle foseptik boşaltmaktan kurtulacaksınız’ demeye utanıyorum çoğu zaman. 2024 yılında turizmin başkenti sayılacak Türkiye’nin göz bebeği Muğla, maalesef belediyecilik anlamında bu eksiklerle boğuşuyor.

Hangi siyasi görüşe sahip olursanız olun. Sizden bir kereye mahsus ödünç oy talep ediyorum.

25 yıldır bu en temel hizmetleri getirmeyenlere Muğla artık kırmızı kart göstermeli.”

431133853-17855258979136036-5604766678808726330-n.jpg

Bu haber toplam 117 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.