Aydın Ayaydın: “31 Mart’ta çabamız, samimiyetimiz karşılığını bulacak”

Aydın Ayaydın: “31 Mart’ta çabamız, samimiyetimiz karşılığını bulacak”
 MUHABİR
AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, seçim çalışmaları kapsamında Milas’ın Kemikler Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, seçim çalışmaları kapsamında Milas ilçesinde ziyaretlerini sürdürdü.

Ayaydın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Gitmeyince o köy bizim köyümüz olmuyor. Hani bir çocuk şarkısı vardır. ‘Orda bir köy var uzakta, o köy bizim köyümüzdür’ diye başlayan… ‘Gelmesek de gitmesek de bizim köyümüz’ diye devam eder… Katılmadığım kısmı da tam orasıdır. İnanın gelmeyince, gitmeyince olmuyor.

Bizim köyümüz olabilmesi için ayaklarına gitmemiz lazım, hal hatır sorup, ihtiyaçlarını anlamamız lazım. ‘Nasılsa o köy bizim köyümüz’ diyip uğramamazlık edemeyiz. Milas Kemikler Köyü’ne de bu duygularla misafir oldum. İnanın bütün köyleri de bu duygularla gezeceğim. İhtiyaçlarını yerinde görüp, anında müdahale edeceğim.

Gençler için spor sahası istediler. Yollarının yapılmasını istediler. Kısacası kendilerine değer verilmesini istiyorlar.

Biz de zaten o iddiayı ortaya koyuyoruz. İnsanımızın yaşam kalitesini, konforunu artıracak hizmetleri getirmek için yola çıktık. Samimiyetimizi görüyorlar. 31 Mart’ta bu çabamız, bu samimiyetimiz karşılığını bulacak. Hepimiz kazanacağız.”

Bu haber toplam 163 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.