Aydın Ayaydın: “İşim değil’ diyerek Muğlalıları AYDEM’in insafına bırakamam”

Aydın Ayaydın: “İşim değil’ diyerek Muğlalıları AYDEM’in insafına bırakamam”
 MUHABİR
AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın, “Biz madem Muğla’nın hayat standartlarını yükseltme iddiası ile oy istiyoruz, AYDEM’le alakalı şikayetlerin takipçisi olmak da işimizin bir parçasıdır. ‘Bu Belediye’nin görevi değil’ diyerek hemşehrimin çektiği çileye kayıtsız kalmamı kimse beklemesin” dedi.

Seçim çalışmalarına Milas ilçesinde devam eden AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın, mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Prof. Dr. Aydın Ayaydın muhtarlarla yaptığı toplantının ardından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“1 saat olarak planladığımız toplantı, 2.5 saatin sonunda henüz sorunların yarısını dahi dinleyemeden sonlanmak zorunda kaldı, zira bir sonraki görüşmeme yetişmem gerekiyordu.

O kadar çok sorun birikmiş ki; Hepsini geçtim hala yağan yağmurla beraber çamur derya olan okul yolu olduğunu duymak, öğrencilerin o perişan hallerini gösteren fotoğrafları incelemek içimi burktu.

Muhtarlarımla tekrar bir araya geleceğim, bu arada yarından itibaren de köylerin yolunu tutacağım.

Zira neresinden tutsan elinde kalan bir Milas var. 2024 yılına geldiğimizde parke taş için söz veriyor olmam aslında utanç verici. Büyükşehir belediyesinin bu yatırımları çok önceden tamamlaması gerekiyordu.

Ne yazık ki yıllardır Büyükşehir Belediyesi buralara hiç uğramamış ve biz hala parke yolu konuşuyoruz. MUSKİ ile alakalı dertler her yerde olduğu gibi burada da karşıma çıkıyor.

AYDEM’den de şikayet çok fazla. Bir kez daha söylüyorum. Enerji Bakanlığı nezdinde girişimde bulunup, AYDEM’in sözleşmesini inceleyeceğim. Taahütlerinin ne kadarını yapmış, ne kadarını yapmamış masaya yatıracağım. Biz madem Muğla’nın hayat standartlarını yükseltme iddiası ile oy istiyoruz, AYDEM’le alakalı şikayetlerin takipçisi olmak da işimizin bir parçasıdır. ‘Bu Belediye’nin görevi değil’ diyerek hemşehrimin çektiği çileye kayıtsız kalmamı kimse beklemesin.

Bu haber toplam 157 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.