BAKAN KİRİŞÇİ İFTARINI YATAĞAN’DA AÇTI

BAKAN KİRİŞÇİ İFTARINI YATAĞAN’DA AÇTI
Bir dizi ziyaret için Ankara’dan Muğla’ya gelen Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, iftarını Yatağan Belediyesi Yeniköy Sosyal Tesislerinde, depremzede vatandaşlar ve köylülerle açtı. Çocuklara hediye dağıttı.

 Bir dizi ziyaret için Ankara’dan Muğla’ya gelen Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Milas 14. Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarına katıldı. Muğla Valiliği ziyareti ve İldeki programını tamamlayan Kirişçi iftarını Yatağan Belediyesi Yeniköy Sosyal Tesislerinde, depremzede vatandaşlar ve köylülerle açtı.

Beraberinde Muğla Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan, diğer bürokratlarla Yatağan’a gelen Kirişçi’yi, Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç, Belediye Başkanı Mustafa Toksöz,  AK Parti İlçe Başkanı Ersöz Güler, MHP İlçe Başkanı Av. Oğuzhan Çay,  İlgili Müdürler ve vatandaşlar karşıladı.

Çiçeklerle karşılanan Bakan Kirişçi, Depremzede vatandaşlar ve köylülerle iftarını açtı. Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, burada yaptığı konuşmada,  Bakan Kirişçi ve beraberindekileri, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 

 

whatsapp-image-2023-04-01-at-22-46-00.jpeg

Burada konuşan Bakan Kirişçi, “Bu akşam sizlerle birlikte iftar açmamızı vesile olan Belediye Başkanımız Mustafa Toksöz, aynı zamanda bu köyden olan eşi hanım efendiyi teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere Ülkemiz büyük bir deprem felaketi yaşadı. Allah bizleri bir daha böyle acı yaşatmasın. Burada depremzede vatandaşlar ve sizlerle bir aradayız.  Temennim en kısa zamanda kendi topraklarına dönmeleridir. Bülbülü altın kafese koymuşlar ille de vatanım demiş. Burada bulunan herkese teşekkür ediyor sağlıklı günler diliyorum” dedi. 

Yemek sonrası yapılan duadan sonra Stratonikeia Antik Kentte uğrayan Bakan Muğla’da ayrıldı.

HABER: GÜZİDE KASIM 

Bu haber toplam 1248 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.