Bardakçı Aday Adaylığı başvurusunu yaptı

Bardakçı Aday Adaylığı başvurusunu yaptı
31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi Muğla'nın Ula ilçesinde CHP'den aday adaylığı başvuru sayısı 6'ya çıktı.Mevcut Başkanı Ümit Karaarslan, Oruç Özkan, Yalçın Dere, Yaşar Gencel ve Salih Sül'den...

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi Muğla'nın Ula ilçesinde CHP'den aday adaylığı başvuru sayısı 6'ya çıktı.

Mevcut Başkanı Ümit Karaarslan, Oruç Özkan, Yalçın Dere, Yaşar Gencel ve Salih Sül'den sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü olarak görev yapan Ula'lı Arkeolog Şevki Bardakçı'da, Belediye Başkanlığı için Aday Adayı başvurusunu önceki gün gerçekleştirdi. Ula İlçe Başkanı Hüseyin Özcan'a Aday Adaylığı başvuru yazısını veren Belediye Başkan Aday Adayı Şevki Bardakçı," Ülkemiz son 16 yılda geldiği noktada, eğitimden kültüre, çevreden ekonomiye, büyük tahribata uğratılmış bir sürecin en sancılı dönemini yaşamaktadır. Bu gidişatın yerelden başlayan bir hareketle geri döndürülebileceği gerçeği, 31 Mart 2019 seçimlerini çok daha anlamlı ve hayati kılmaktadır. Doğup büyüdüğüm ve bir evladı olmaktan onur duyduğum güzel ilçemiz Ula, ülkemize örnek olacak katılımcı bir anlayışla; yaşlılarımızı, anne-babalarımızı, çocuklarımızı ve gençlerimizi mutlu edecek değerlere sahiptir. İlçemiz, herkese dokunan, yerel olana saygılı ve aynı zamanda yeni değerler üretecek bir dinamizmle şekillenecek pek çok sosyal ve ekonomik potansiyel barındırmaktadır. Gencinden yaşlısına ilçemiz insanlarını çok iyi tanıyorum. Her kesimden, her yaş grubundan hemşerimin beklentisini çok iyi biliyorum. İşte bu nedenle hedefim, beklentilerinize yanıt verecek projelerle bütünlüklü bir yerel yönetim anlayışını hayata geçirmektir. Büyük önderimiz Atatürk’ün koyduğu çağdaş uygarlık hedefine giden yolda tüm gayretimiz; şehirlerimiz, toprağımız, kültür-değer ve varlıklarımız ile geleneksel yaşam kültürümüzün dalga dalga ülkemizi yeniden kuşatması ve layık olduğu yere ulaşmasıdır. Aydınlık Türkiye yolunda birikim sahibi olanların ülkemizin her karış toprağında sorumluluk alması gerektiği bilinciyle ve zor zamanları, yerelden büyüteceğimiz güçle aşacağımız inancıyla, Cumhuriyet Halk Partimizin Ula Belediye Başkan Aday Adayı oldum" dedi.

Bu haber toplam 2013 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.