Başkan Adayı Ertürk STK’ları Ziyaret Ediyor

Başkan Adayı Ertürk STK’ları Ziyaret Ediyor
CHP Seydikemer Belediye Başkan Adayı İbrahim Ertürk seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde başladı. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi Seydikemer Belediye Başkan Adayı olan Eczacı İbrahim Ertürk...

CHP Seydikemer Belediye Başkan Adayı İbrahim Ertürk seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde başladı. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi Seydikemer Belediye Başkan Adayı olan Eczacı İbrahim Ertürk seçim çalışmalarına Seydikemer’de bulunan sivil toplum kuruluşlarından başladı. Ziyaretlerde belediye başkan adayı İbrahim Ertürk’e CHP Seydikemer İlçe başkanı Nalan Büyükçoban eşlik etti. CHP Seydikemer Belediye Başkan Adayı olan Eczacı İbrahim Ertürk, CHP Seydikemer İlçe Başkanı Nalan Büyükçoban ve beraberindeki heyet ile birlikte Esnaf Odası, Muhtarlar Derneği, Atatürkçü Düșünce Derneği, Seydikemer Süt Üreticileri Birliği, Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası ve Muğla Alabalık Yetiştiriciler Birliği oda başkanlarını ziyaret etti.

Belediye Başkan Adayı İbrahim Ertürk, “Öncelikle sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret etmek istedik. Geçen hafta adaylığımız resmileşti. İlk olarak sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret ederek onların bizden beklentilerini, isteklerini öğrenelim hem de kendimizi tanıtalım istedik. Bende Seydikemerliyim. Seydikemer’in Kayadibi Mahallesinde doğdum. Bu yörenin evladıyım. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için belediye başkan adayıyım. 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde herkesten destek bekliyoruz.“dedi.

Bu haber toplam 1420 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.