Seydikemer’in ilk kadın muhtarı oldu

Seydikemer’in ilk kadın muhtarı oldu
 MUHABİR
Seydikemer’in ilk kadın muhtarı Şahsene Gündüz, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’yi ziyaret etti.

8 yıl önce Seydikemer’in Bekçiler Mahallesinden Minare Mahallesine taşınan evli ve 3 çocuk annesi Şahsene Gündüz ailesinden ve çevresinden gördüğü destekle 31 Mart Pazar Günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri için Muhtar Adayı oldu. 3 muhtar adayının girdiği seçimleri 52 yaşındaki Şahsene Gündüz kazandı. Seydikemer’in ilk kadın muhtarı olma özelliği taşıyan Minare Mahallesi Muhtarı Şahsene Gündüz ve Azaları seçimlerinden ardından Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’yi ziyaret etti.

Samimi bir atmosferde geçen ziyarette Minare Mahallesi Muhtarı Şahsene Gündüz, 31 Mart Yerel Seçimlerinde yeniden belediye başkanı seçilen Başkan Akdenizli’ye hayırlı olsun dileklerini iletti. Kadın muhtar olarak Minare Mahallesi’nde yapmak istediği projelerden bahseden Gündüz, kadınların sosyal ve iş hayatında daha aktif rol alması gerektiğini dile getirdi.

Gündüz yaptığı açıklamada; “Ailemden ve yakınlarım bu yola çıktığımda bana çok destek oldu. Olur olmaz derken sonucu çok güzel oldu. Azalarımın bir tanesi de kadın oldu. Çok güzel tepkiler geldi. 65 muhtarımın arasından bir tane kadın muhtar olmam gurur verici. Minare Mahallesine 8 yıl önce gelmeme rağmen beni seçtiler. Demek ki sevmişler, inanmışlar, yapabileceğimden emin olmuşlar” ifadelerini kullandı.

Gündüz; “Belediye Başkanımız Bayram Önder Akdenizli, beni çok güzel karşıladı. Seydikemer’in ilk kadın muhtarı olmamdan dolayı tebrik etti” dedi.

BAŞKAN AKDENİZLİ, KADIN MUHTARI TEBRİK ETTİ

Seydikemer’in ilk kadın muhtarı Şahsene Gündüz’ü başarısından dolayı takdir eden Başkan Akdenizli, demokrasimizin en önemli yapı taşlarından birisinin de muhtarlık müessesesinin olduğunu kaydetti. Seydikemer’de 65 mahalle muhtarıyla birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarını kaydeden Başkan Akdenizli, yeni dönemde de aynı birlikteliği sağlayacaklarını ifade etti. 65 mahalle muhtarının içerisinde bir tane kadın muhtarın olmasına sevindiklerini dile getiren Akdenizli, kadınların toplumun her köşesinde aktif rol alması gerektiğini söyledi. Muhtar Gündüz’e çalışmalarında başarılar dileyen Akdenizli, her türlü desteği kendilerine vereceğini söyledi.

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.