Bayram Akdenizli: “Seydikemer’de rekor oy kazanacağız”

Bayram Akdenizli: “Seydikemer’de rekor oy kazanacağız”
 MUHABİR
Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, AK Parti ilçe teşkilatının düzenlediği akşam yemeğinde teşkilat üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Akdenizli: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Seydikemer’den rekor bir oy kazandıracağımızın sözünü verdim. Sizlerin desteği ve gayretiyle bu sözümü tutacağıma inancım tam” dedi.

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanlığı teşkilat üyeleri ile birlikte akşam yemeği düzenledi. Düzenlenen programa Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Muharrem Gökcen, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy ve Yönetimi, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker ve Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları, İl ve İlçe Yönetimi ile üyeleri katıldı.

İLÇE BAŞKANI ALİ BÜKLÜ: “YÜZDE 70’İN ÜZERİNDE OY ALACAĞIZ”

Teras Kafe ve Restaurantta düzenlenen yemeğe partililer büyük ilgi gösterdi. Programın açılış konuşmasını İlçe Başkanı Ali Büklü yaptı. Büklü; “31 Mart akşam ki hedefimiz Muğla’da oy olarak birinci ilçe olmak. Biz büyük bir aileyiz. İnşallah yüzde 70’in üzerinde en çok oy alan ilçesi olmak istiyoruz. Bunu nasıl başaracağız? Başkanımızın enerjisiyle, vizyonuyla, çalışmasıyla; bizde teşkilatlar olarak arkasında dimdik olarak, sahada sıkılmadık el, girilmedik kapı bırakmayarak yapacağız. Onun için sizlere sonsuz güveniyorum. Rehavete kapılmak yok. Artık çalışma zamanıdır” dedi.

BAŞKAN AKDENİZLİ: “KALBİNE DOKUNMADIĞIMIZ KİŞİ KALMAYACAKTIR”

AK Parti İlçe Teşkilatınıa 14 Mayıs ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki çalışmalarından dolayı teşekkür eden Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Biliyorsunuz bundan sonraki ilk seçim 31 Mart ’da yapılacak. Bu tarihe kadar her düzeyde kapsamlı çalışmalar yürüteceğiz” dedi.

“Her müessese gibi siyaset ve partiler de insanla var olur, insanla yürür, insanla son bulur.” Diyen Başkan Akdenizli; “Öncelikle AK Parti’nin kuruluşundan beri bu davaya emek vermiş, maddi ve manevi katkı sağlamış, hasbi ve harbi şekilde koşturmuş her bir kardeşime şükranlarımı sunuyorum. Ölmüş olan dava arkadaşlarıma da Allah’tan rahmet diliyorum.

Unutmayın ki, AK Parti Türkiye’nin partisidir. AK Parti’nin birikimi de Türkiye’nin birikimidir. Buradan İlçe Başkanımızla, Kadın kolları Başkanımızla, Gençlik kolları Başkanımızla , Mahalle Başkanlarımızla ve tüm dava arkadaşlarımızla beraber, kapısını çalmadığımız hane, elini sıkmadığımız vatandaş, kalbine dokunmadığımız kişi kalmayacaktır. Bu anlayışla zamanımızın büyük bir bölümünü bu hedefe ulaşmak için ayırmamız şarttır.

AK Parti teşkilatlarında görev alan veya göreve talip olan her arkadaşımda işte bu heyecanı, bu şevki, bu kararlılığı görmek istiyorum. Rabbim ömür, sağlık ve imkân verdikçe kendim de bu yolda tüm gücümle yürümeye devam edeceğim. Hiç şüphe yok ki Allah doğruların yardımcısıdır” dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz’e hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Bşakan Akdenizli; “Önceki Belediye Başkanımız Sayın Yakup Otgöz’ün Milletvekili olmasıyla 22 Mart 2023 tarihinde aldığım bu görevi memleket işi gönül işi diyerek 31 Mart mahalli seçimlerde ilçemize olan sözlerimizi yerine getirmek için tüm ekibimizle birlikte çalışacağız. İlçemiz için özverili bir şekilde çalışan Önceki Belediye Başkanımız ve Şimdiki Muğla Milletvekilimiz Sayın Yakup Otgöz’e de ilçemize yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkürü bir borç bilir. Önümüzdeki süreçte uyum içerisinde çalışarak Seydikemer’imize bir çok hizmeti birlikte yapacağız” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN AKDENİZLİ: “SÖZÜMÜZÜ YUTMADAN, TAAHHÜTLERİMİZİ YERİNE GETİRECEĞİZ”

Sosyal belediyecilik çalışmalarına önem vererek doğrudan insana dokunan hizmetleri ve projeleri yaygınlaştıracaklarının altını çizen Başkan Akdenizli; “Birlikte yönetim ilkesiyle ilçemizle ilgili tüm önemli kararları birlikte alacağız. Tasarruf ve şeffaflık hassasiyetiyle belediyemizin kaynaklarını hem doğru, hem de açık şekilde kullanmakta kararlılıyız. AK Parti kurulduğu günden beri sözünün eri olmuş bir partidir. Bizde yapabileceğimiz şeylerin sözünü verip, Sözümüzü yutmadan, taahhütlerimizi yerine getireceğiz.

Biz hiçbir zaman yapamayacağımız işler hakkında taahhütde bulunmadık, elbette eksiklerimiz, hatta hatalarımız da olabilir, ama hiç kimse samimiyetimizden, gayretimizden, ilçemize ve milletimize olan muhabbetimizden şüphe edemez. Bugüne kadar elde ettiğimiz tüm başarıların gerisinde de işte bu anlayışla hareket etmemiz vardır. Önümüzdeki dönemde de eksiklerimizi gidererek, hatalarımızı düzelterek aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz. Sağda-solda birçok dedikodular var. AK Parti’nin mensupları dedikodulara dikkat eden değildir. Hiç bunlara kafanızı takmayın, biz işimize bakalım, önümüzü bakalım. Bir olalım, iri olalım, diri olalım, kardeş olalım, hep birlikte Seydikemer olalım.

Ben inanıyorum ki, siz değerli dava arkadaşlarım, sağlam şekilde dimdik durmak suretiyle bu tür adımlara zaten yer vermeyeceksiniz, bunlara imkan da tanımayacaksınız ve biz yolumuza devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a Seydikemer’den rekor bir oy kazandıracağımızın sözünü verdim. Sizlerin desteği ve gayretiyle bu sözümü tutacağıma inancım tam” diye konuştu.

Bu haber toplam 171 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.