Behçet Saatcı: “Belediyeler siyasi partilerin tapulu malı değildir”

 MUHABİR
İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Menteşe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Nizamoğlu’nun seçim koordinasyon merkezi açılışında açıklamalar yaptı. Saatcı; "Hiçbir belediye hiçbir siyasi partinin tapulu malı değildir. Hiçbir seçmende kurulan oyunun piyonu değildir. Seçmenin oyu kurulan her türlü oyundan daha büyüktür." ifadelerini kullandı.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde siyasi partilerin çalışmaları devam ediyor. İyi Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Nizamoğlu’nun seçim koordinasyon merkezi partililerin katılımıyla açıldı.

Açılışta önemli açıklamalar yapan Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı; “Muğla’da işlerin iyi gitmediği belli. 2019 yılında aday olmuştuk, burdan biliyoruz Hiçbir belediye hiçbir siyasi partinin tapulu malı değildir. Hiçbir seçmende kurulan oyunun piyonu değildir. Seçmenin oyu kurulan her türlü oyundan daha büyüktür. O anlamda oyları doğru arkadaşlara vermek gerekir.” Diye konuştu.

Biz çalışmaya ve hizmet yapmaya geliyoruz diyen Saatcı; “İyi giden işler varsa sıkıntı yok. Ama gerçekten daha iyisini yapabileceğini düşünüyorsanız İYİ’ler burada. Ankara’ya dayanırsanız hizmet gelir, büyük şehire dayanırsanız hizmet gelir. Bu iş yanlıştır. Ekrem İmamoğlu’da bunu ifade etti. O zaman seçimi yapmayalım. Muhtarlar belediye başkanlarının yerlerini doldursun, büyükşehir belediye başkanıyla hükümet ülkeyi yönetsin. Yok arkadaş, Biz çalışmaya ve hizmet yapmaya geliyoruz. Hüseyin Nizamoğlu, çalışkanlığıyla ve karakteriyle örnektir. Ben kendisine kefilim.” İfadelerini kullandı.

Bu haber toplam 97 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.