Belçim Bilgin'den Yılmaz Erdoğan itirafı

Belçim Bilgin'den Yılmaz Erdoğan itirafı
Oyuncu Belçin Bilgin'in eski eşi Yılmaz Erdoğan'la ilgili itirafı gündem oldu. Bilgin "Yılmaz’la ilişkim çoğu zaman kapıların üzerime kapanmasına neden oldu. Bir sürü yerde de kapıları açtı." dedi.

Oyuncu Belçin Bilgin Youtube'da yayınlanan Katarsis programına konuk oldu. Bilgin, programda oyuncu Yılmaz Erdoğan ile evli olduğu dönem hakkında da konuştu.

Bilgin'in "Yılmaz’la evlenmeden önce Cannes'a gitmiştim sonra filmimiz Berlin'e gitti. Benim kariyerim zaten başlamıştı. Yine yapacaktım yapacağımı. Yılmaz’la ilişkim çoğu zaman kapıların üzerime kapanmasına da neden oldu. Bir sürü yerde de kapıları açtı. İyisiyle, kötüsüyle hepsi için çok şükür. Bu algıyı anlıyorum" ifadeleri dikkat çekti. Çiftin bir oğulları var.

screenshot-2.webp

NEDEN AYRILDILAR?

Yılmaz Erdoğan ile ayrılıklarıyla ilgili konuşan Bilgin "Ben çok küçüktüm. Bir şeyler bittiğinde hem kendini, hem hayatı paylaştığın insanı tüketmeye gerek yok. Sıkışmak çok kötü bir duygu. Sıkışmaktansa gitmek gerek” dedi.

Uzun bir süredir İtalyan Alfredo Di Blasio ile aşk yaşayan Bilgin yeni ilişkisiyle ilgili "Yüzde 100 kendim olabildiğim, bir takım arkadaşlığı hayat arkadaşlığı gibi. Çok dengeli bir insan hayattaki duruşunda da. Benim hayata karşı bakışımı ve inancımı tazeledi onun varlığı" dedi.

Bu haber toplam 187 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.