Berna Laçin kötü haberi 'dualarınızı bekliyorum' diyerek duyurdu

Berna Laçin kötü haberi 'dualarınızı bekliyorum' diyerek duyurdu
Tiyatro ve sinema dünyasının sevilen ismi Berna Laçin, beklenmedik bir sağlık sorunu nedeniyle sahnelere geçici bir süreliğine ara verdiğini duyurdu. Laçin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Pamukkale'de gerçekleşecek olan tek kişilik oyunu "Hayal Satıcısı"nın yanı sıra, 7 Mart'ta İzmir ve 8 Mart'ta Bodrum'da sahneleyeceği oyunların iptal edildiğini belirtti.

Acilen ortaya çıkan ve yürümesinin dahi yasaklandığı ciddi bir omurilik sorunu ile karşı karşıya kalan Laçin, çok acil ameliyata alınacağını ifade etti. Kendisine yönelik yoğun ilgi ve desteğin farkında olan ünlü oyuncu, bu zor zamanında kendisini yalnız bırakmayan hayranlarına teşekkür etti ve özür diledi.

"Bedenimdeki Bu Yük ve Baskı Hastalık Olarak Gösterdi Kendini"

"Bedenimdeki bu yük ve baskı, nihayetinde kendini hastalık olarak gösterdi" diyerek yaşadığı sağlık sorununa dikkat çeken Laçin, seyircilerinden anlayış beklediğini ve iyileştiğinde yeniden sahnelerde olacağının altını çizdi.

Telefonla İletişim Kuramayacak

Ayrıca, doktorlarla olan görüşmeleri nedeniyle şu an için telefonla iletişim kuramayacağını belirten Laçin, hayranlarının endişelenmemesi gerektiğini söyledi.

Dualarınızı Bekliyorum

Sanatçı, iyileşme sürecinde duaların ve iyi dileklerin kendisi için çok önemli olduğunu vurgulayarak, "İyi günlerde görüşmek üzere" mesajıyla desteklerini esirgemeyen herkese minnettarlığını ifade etti.

Berna Laçin'in Hayranlarına Mesajı:

"Sevgili dostlar,

Son zamanlarda bedenimdeki yük ve baskı, nihayetinde kendini hastalık olarak gösterdi. Acilen ortaya çıkan ve yürümemin dahi yasaklandığı ciddi bir omurilik sorunu ile karşı karşıyayım. Bu nedenle çok acil bir ameliyata alınacağım.

Yoğun ilginiz ve desteğiniz için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu zor zamanımda beni yalnız bırakmadığınız için minnettarım.

Pamukkale'de 'Hayal Satıcısı' ve 7 Mart'ta İzmir, 8 Mart'ta Bodrum'da sahneleyeceğim oyunlar maalesef iptal edilmiştir. Anlayışınız için özür dilerim.

Doktorlarla olan görüşmelerimiz yoğun olduğu için şu an telefonla iletişim kuramayacağımı bildiririm. Endişelenmenize gerek yok.

Dualarınızı ve iyi dileklerinizi bekliyorum. İyi günlerde görüşmek üzere."

Bu haber toplam 331 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum