Muğla’da İki Bisikletin Çalındığı Anlar Kamerada
Olay, Bodrum’un Turgutreis Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sokakta yürüyen iki kişi, bir evin önünde bulunan bisikletleri fark etti.
Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, şahıslardan birinin evin önündeki bisikletlerden birine binerek bölgeden uzaklaştığı, diğer kişinin ise yürümeye devam ettiği görüldü.
Bir süre sonra bisikleti kullanan şahsın, bisikleti arkadaşına bırakarak yeniden evin önüne geldiği iddia edildi. Şahsın bu kez diğer bisikleti de alarak bölgeden uzaklaştığı görüntülere yansıdı.
İki bisikletin götürülmesinin ardından olayın fark edilmesi üzerine durumun ilgili birimlere bildirildiği öğrenildi. Güvenlik kamerası görüntülerinde yer alan kişilerin kimliklerinin belirlenmesi için çalışma başlatıldığı belirtildi.
Olayla ilgili inceleme sürüyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.