Muğla’da Yürek Burkan Olay: Camda Mahsur Kalan Kedi Ağır Yaralandı

Muğla’da Yürek Burkan Olay: Camda Mahsur Kalan Kedi Ağır Yaralandı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde yarım açılmış pencere camında mahsur kalan kedi, itfaiye ve veteriner ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı. Ağır yaralandığı belirlenen kedi, tedavi altına alınmak üzere Bodrum Belediyesi Hayvan Barınağı’na götürüldü.

Olay, Bodrum’un Cumhuriyet Mahallesi Severcan Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir evin penceresinde bulunan yarım açılmış camda bir kedinin mahsur kaldığını fark eden çevredeki vatandaşlar, durumu yetkililere bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ile Bodrum Belediyesi veteriner ekipleri sevk edildi.

whatsapp-image-2026-09-26-at-20-26-52

Ekipler seferber oldu

Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, camda sıkışan kediyi kurtarmak için çalışma başlattı. Ekiplerin dikkatli ve titiz müdahalesi sonucunda kedi, mahsur kaldığı yerden çıkarıldı.

Ancak yapılan ilk kontrolde kedinin ağır şekilde yaralandığı belirlendi.

Veteriner ekiplerine teslim edilen kedi, gerekli tedavisinin yapılması amacıyla Bodrum Belediyesi Hayvan Barınağı’na götürüldü.

Yaşanan olay çevrede büyük üzüntüye neden olurken, yaralı kedinin tedavisinin barınakta sürdürüleceği öğrenildi.

whatsapp-image-2026-09-26-at-20-26-50-1

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.