Bodrum'a Her Mahalleye Spor Tesisi Sözü

Bodrum'a Her Mahalleye Spor Tesisi Sözü
Cumhur İttifakı'nın Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gittiği her mahallede gençlerin sevgisi ve ilgisiyle karşılanan Tosun, vatandaşların dertlerini dinledi ve Bodrum için planladığı projeleri anlattı.

Meclis üyesi adaylarıyla birlikte mahalle mahalle gezen, esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Tosun, akşam saatlerinde de gençlerle buluştu. Bitez, Ortakent, Konacık ve Kızılağaç'ta seçim çalışmalarını sürdüren Tosun, 31 Mart seçimlerinde halk tarafından seçilmeleri halinde Bodrum gençleri için hayata geçirecekleri projeleri anlattı. 18-24 yaş arası gençlere seslenen Tosun, "Bu seçimlerde partiler değil, Bodrum'un geleceği için sandık başına gideceğiz. Bodrum'u hak ettiği belediyecilik hizmetleriyle buluşturacak kadroları sizler seçeceksiniz" dedi.

aw160402-05.jpg

Bodrum'da doğup büyüyen bir belediyeci olarak kentin her sokağını, her değerini bildiğini söyleyen Tosun, “Bodrum İttifakı'nı kurarken Bodrum'un toprağına, denizine, kültürüne, yeşiline ve beyazına gönülden bağlı insanlarla bir araya geldik. Çocuklarımızın ve gençlerimizin belediyeden ne beklediğini biliyoruz. Hangi mahallede hangi hizmete ihtiyaç olduğunu da biliyoruz. Bahanelere sığınan değil, iş yapan belediyecilik anlayışıyla göreve talibiz."

Her Mahalleye Spor Tesisi

Bodrum'un Turgutreis, Yalıkavak ve Karaova'dan başlayarak her mahallesine gençler ve çocuklar için açık ve kapalı spor tesisleri ve gençlik merkezleri yapacaklarını anlatan Tosun, “Mahallelilik kültürünü yaşatacağız. Hizmeti mahallede vereceğiz. Başta çocuk ve gençlerimiz olmak üzere, her yaştan vatandaşımız yaşadığı yerde sporunu yapacak, yaşadığı mahallede sosyalleşecek. Altyapı projeleri hariç, hayata geçireceğimiz her projede vatandaşımızın görüşünü alacağız. Yıllardan beri süregelen yanlış uygulamaların Bodrum'umuza ve hayatımıza verdiği hasarı onaracağız. Size Mehmet Tosun sözü veriyorum.”

Gençlere Destek

Üniversitede öğrenim gören gençlerin Bodrum'da yaşadığı barınma sorununu da çözeceğini belirten Tosun, “Kredi ve Yurtlar Kurumu ile yatırım programına aldıracağız. Öğrencilerimiz, kent içi ulaşımdan indirimli yararlanacak. Belediye restoran ve kafelerden de indirimli faydalanmalarını sağlayacağız. 24 yaş altı gençlere aylık 10 GB'ye kadar ücretsiz internet paketi de belediyemizin hediyesi olacak” dedi.

Tosun, “Bodrum'un aydınlık yüzlü gençleriyle, üreten kadınlarıyla ve tüm Bodrumlu hemşehrilerimle gurur duyuyorum. Göreve geldiğimiz takdirde, hep birlikte çalışıp, Bodrum'a hizmet edeceğiz. Sizlerden aldığım enerji ve motivasyonla tam hız yoluma devam ediyorum arkadaşlar.”

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 1796 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.