Bodrum’da kaybolduğu öne sürülmüştü… 25 yaşındaki kız bulundu

Bodrum’da kaybolduğu öne sürülmüştü… 25 yaşındaki kız bulundu
 MUHABİR
Muğla’nın Bodrum ilçesinde kaybolduğu iddia edilen 25 yaşındaki Hilal Taşlıdağ’ın ailesi Türkiye’nin en çok seyredilen programlarından biri olarak yayın hayatına devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert Hilal Taşlıdağ kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Bir muhasebe firmasında muhasebe müdürlüğü yapan Hilal Taşlıdağ’ın 17 Haziran’da Bodrum’da kayıplara karıştığı öne sürüldü.

Kızım 1,5 yıl önce Bodrum’da bir mühendislik firmasında işe başladı, kısa bir süre sonra muhasebe müdürü oldu. Bu işyerinden sonra kızım inanılmaz değişti. Kızımın bir dolandırıcılık şirketinin eline düştüğünü düşünüyorum. Kızım son zamanlarda 10 bin 20 bin aralıklarda benden borç istemeye başladı. Bun ne parası diye sorduğumda baba ödemem var diye sorduğumda ödemem vardı unuttum dedi. Bu süre zarfında benden 100 bin lira para aldı. Bunları işyeri için aldığını söyledi. Geç süre sonra geri ödedi. Kızım maaşını gününde almıyordu. Patronuyla görüştüm sizin şirketi ben mi ayakta tutuyorum dedim. Akşam kızım eve geldiğinde baba sen beni işte rezil ettin ben bu evde yaşamayacağım dedi. Patronunun evinde yerleşti. Kızıma gel eve dedim. Araştırdığımda kızımın adına Anonim Şirket kurulduğunu öğrendim. 61 çalışan 3 milyon liraya yakın fatura kesilmiş, ben kızım dolandırıcılık şirketine düştüğünü düşünüyorum” dedi.

whatsapp-image-2023-11-07-at-13-20-31.jpeg

Canlı yayında kızına seslenen baba ve anne kızının eve dönmesini istedi.

Canlı yayına katılan kayıp olduğu iddia edilen Hilal Taşlıdağ, “Her şey kanıtlı ve elimde. Hukuki yolla ilerliyorum. Babam beni dövdü. 10 Haziran gecesi evimize polisler geldi, işyerinde çık maaşın az geliyor diye baskı yapıyorlardı. Ben kaymakam olmadı diye çok baskı gördüm. Babam şiddet uygularken annemde araya giriyordu. Sırf kocasını aklamak için çantasında uyuşturucu madde kullanılan alet buldum demiş. Ben hayretler içerisinde dinliyorum söylediklerini. Siz birilerin oyununa geliyorsunuz” dedi.

Annesi ve babası Hilal’in söylediklerini yalanlandı.

Bu haber toplam 930 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum