Bodrum’da Mandalinci önde: Mehmet Tosun’dan ilk açıklama

Bodrum’da Mandalinci önde: Mehmet Tosun’dan ilk açıklama
 YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
Muğla’da seçim sonuçları belli oluyor. Bodrum’da CHP adayı Tamer Mandalinci’nin seçimi önde götürmesinin ardından AK Parti adayı Mehmet Tosun kutlama mesajı yayımladı.

Muğla’da oy kullanma işlemlerinin saat 17.00 itibariyle sona erdi. Resmi olmayan sonuçlara göre Muğla’nın 11 ilçesinde CHP yarışı önde götürüyor. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Muğla’da da oyunu arttıran ve 13 ilçeden 11’ini kazanan CHP büyük başarısını coşkulu bir şekilde kutluyor.

Bodrum’da seçimi CHP adayı Tamer Mandalinci önde götürüyor.

AK Parti adayı Mehmet Tosun seçim sonuçlarına ilişkin yaptığı açıklamada, “Saygıdeğer hemşehrilerim; Bodrumlular olarak, demokrasinin temel taşı olan bir seçimi daha hep birlikte karşılıklı saygı ve hoşgörü ikliminde tamamlamış olduk. Kampanya süresince hep; Bodrum sizin, hayat sizin, karar sizin... söylemiyle sizlerin kararına olan saygımızı ve iradenizin baş tacımız olduğunu ifade ettim.

Yapılan seçimde kararınızı Bodrum'a hizmet görevini ifa etmesi için Sayın Tamer Mandalinci kardeşimi seçerek beyan etmiş oldunuz. Bu demokratik yarıştaki katkılarınız için hepinize teşekkürlerimi sunuyor, yeni başkanımızı tebrik ederek iyi çalışmalar diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 274 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum