Bodrum’da ralli heyecanı yaklaşıyor

Bodrum’da ralli heyecanı yaklaşıyor
Heyecan tutkunları ve motorsporları severler, hazır olun! Bodrum'un nefes kesici manzaraları eşliğinde 26-28 Nisan tarihleri ​​arasında gerçekleşecek Rally Bodrum, unutulmaz bir hafta sonu deneyimi yaşatacak.

Karya Otomobil Spor Kulübü (KAROSK) tarafından organize edilen bu heyecan verici ralli, Bodrum Kaymakamlığı, Milas Kaymakamlığı, Bodrum Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Bodrum Belediyesi tarafından destekleniyor. Bodrum Gazeteciler Cemiyeti'nin de katkı sunduğu organizasyon, Ace Of Mice En İyi Spor Etkinliği branşında jüri özel ödülü alarak "ilk ödüllü ralli" unvanını da taşıyor.

aw182391-06.jpg

Rally Bodrum'da Neler Olacak?

26 Nisan Cuma:
Sporcularla fotoğraf çekimi (Bodrum Kalesi, saat 19:00)
Start seremonisi (Bodrum Belediye Meydanı, saat 20:30)
22-27 Nisan:
Sergi ve söyleşi etkinliği (Oasis Bodrum)
Ralli pilotları Volkan Işık, Ali Türkkan, Burak Çukurova, Ümit Can Özdemir ve Uğur Soylu ile söyleşi (Oasis Bodrum, 25 Nisan Perşembe, saat 18:00)
27 Nisan Cumartesi:
Milas-Bodrum arasında 3 özel etap
28 Nisan Pazar:
Bodrum'da 3 özel etap
Finiş seremonisi ve ödül töreni
Bodrum'un Muhteşem Manzaraları Eşliğinde Heyecan Dolu Yarışlar

Bu yıl, 2024 sezonunun bu önemli randevusunda Bodrum'un doğal güzelliklerini gözler önüne seren asfalt zeminli etaplara Milas bölgesinden yeni etaplar da eklendi.

Heyecan dolu yarışlar, Cumartesi günü Milas-Bodrum arasındaki 3 özel etapta ve Pazar günü Bodrum'da yer alan 3 özel etapta kıran kırana geçecek.

Rally Bodrum'a Nasıl Katılabilirsiniz?

Seyirci olarak Rally Bodrum'a katılmak ücretsizdir. Yarışları izlemek için etapların start ve finiş noktalarına gidebilirsiniz.

Daha fazla bilgi ve güncel gelişmeler için Rally Bodrum'un resmi web sitesini ve sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Bu haber toplam 39 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.