Bodrum'da Tamer Mandalinci Dönemi Başladı

Bodrum'da Tamer Mandalinci Dönemi Başladı
Bodrum'da 31 Mart yerel seçimlerinde CHP'den Belediye Başkanı seçilen Tamer Mandalinci, mazbatasını alarak göreve başladı.

Mandalinci, mazbatasını Bodrum Adliyesinde Bodrum İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Adem Atasoy'dan aldı. Törene Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras da katıldı.

Törende konuşan Mandalinci, Bodrum'da 5 yıl boyunca durmadan, yılmadan, yorulmadan çalışacağına söz verdi. Aras ise Bodrum ve Muğla'da büyük bir başarı elde ettiklerini, bu başarının altında yatan temel çınarın 100 yıllık CHP olduğunu söyledi. Aras, "5 yıllık Bodrum tecrübemizle bundan sonra Muğla Büyükşehir Belediyesi yetkileriyle donanmış durumdayız. Bundan sonra hem Bodrum, hem de bütün ilçelerimize sonsuz hizmet edeceğiz." dedi.

Mandalinci'nin Sözleri:

"Gençliğimizden aldığımız enerjiyle ve laik Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe emanet ettiği, gençliğe hitabetten aldığım emirle ve vizyonla önümüzdeki 5 yılda siz değerli Bodrumlular için durmadan yılmadan yorulmadan çalışacağıma söz veriyorum."

"Seçmenin ve milletin verdiği görevi çok iyi anlamak gerektiğini, bizler her zaman demokrasiden yanayız. Bizler, yeni yüzyılın Atatürk ilke ve inkılaplarıyla donanmış gençleri olarak bundan sonraki ilk hedefimizin sadece kendi ilçe ve illerimiz değil, bütün Türkiye olduğunu buradan duyuruyoruz."

Mandalinci, Aras'tan belediye rozetini teslim aldı. Başkanlık makamına geçilerek çiçek takdimi ile birlikte iki başkan birbirine teşekkür ve tebrik plaketi takdim etti. Mandalinci'ye Belediye Başkanlık Mührü teslim edildi.

Bodrum'da Yeni Dönem Başladı:

Tamer Mandalinci'nin göreve başlamasıyla Bodrum'da yeni bir dönem başladı. Mandalinci, Bodrum'da birçok projeyi hayata geçirmek için çalışmalara başlayacağını söyledi.

Mandalinci'nin Hedefleri:

Bodrum'u daha yaşanabilir bir şehir yapmak
Turizmi geliştirmek
Kentsel dönüşümü gerçekleştirmek
Çevreye duyarlı bir yönetim anlayışı ile çalışmak
Bodrumlular Mandalinci'den Umutlu:

Bodrumlular, Mandalinci'nin Bodrum'a yeni bir soluk getireceğine ve şehri daha güzel bir hale getireceğine inanıyorlar.

Bodrum'daki siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar Mandalinci'ye tam destek vereceklerini açıkladılar.

Bodrum'da yeni bir dönemin başlamasıyla birlikte şehirde bir heyecan dalgası yaşanıyor. Bodrumlular, Mandalinci'nin şehri daha güzel bir hale getireceğine inanıyorlar.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 157 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.