Buket Aydın'dan AK Parti'ye Sert Eleştiri: Nobran Tavır Seçmeni Kaçırdı!

Buket Aydın'dan AK Parti'ye Sert Eleştiri: Nobran Tavır Seçmeni Kaçırdı!
Daha önce Ekrem İmamoğlu'na oy vermeyeceğini açıklayan Buket Aydın, seçim sonrası yaptığı analizde AK Parti'yi sert sözlerle eleştirdi.

Aydın, "Cumhurbaşkanı Erdoğan büyüktür AK Parti" derken, AK Parti'de bazı isimlerin kibirli ve çalışmayan tavırlarının seçmen nezdinde tepki çektiğini savundu. Aydın, şu ifadeleri kullandı:

"Bu seçimi Özgür Özel'in başarısı Erdoğan'ın mağlubiyeti olarak görmüyorum. AK Parti'de 'biz ne dersek olur' şeklinde nobran bir tavır sergileyen isimlerin, teşkilatlarda çok fazla çalışmayanların kendilerine dönüp bakması lazım. Ders niteliğinde bir tablo."

Aydın ayrıca emeklilerin tepkisinin ve İmamoğlu'nun konsolidasyon çabalarının da AK Parti'nin oy kaybında rol oynadığını öne sürdü.

Aydın'ın yorumları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kullanıcılar Aydın'ın yorumlarına "Ağlama Buket", "Buket'e bak sen", "Buket çok acı çekiyor" gibi yorumlarla tepki gösterdiler.

640xauto.webp

Aydın'ın sözleri AK Parti'nin seçimlerdeki performansına dair önemli bir eleştiri içeriyor. Aydın, AK Parti'de bazı isimlerin kibirli ve çalışmayan tavırlarının seçmen nezdinde tepki çektiğini savunuyor. Ayrıca emeklilerin tepkisinin ve İmamoğlu'nun konsolidasyon çabalarının da AK Parti'nin oy kaybında rol oynadığını öne sürüyor.

Aydın'ın yorumlarının AK Parti'de bir özeleştiriye yol açıp açmayacağı merak konusu.

Bu haber toplam 801 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.