Çalık, TEOG Türkiye Birincisini Tebrik Etti

Çalık, TEOG Türkiye  Birincisini Tebrik Etti
Kaymakam Çalık, TEOG sınavında tüm soruları doğru cevaplayan, 1997 yılında Irak’a yapılan sınır ötesi operasyonu sırasında şehit olan Jandarma...

Kaymakam Çalık, TEOG sınavında tüm soruları doğru cevaplayan, 1997 yılında Irak’a yapılan sınır ötesi operasyonu sırasında şehit olan Jandarma Komando İsa TOPAL’ın kardeşi Nevzat Topal’ın kızı Özge Topal’ı tebrik etti.

Seydikemer İlçesinin Temel Mahallesi’nde yaşayan Özge Topal, Milli Eğitim Bakanlığınca TEOG sistemi kapsamında 8’inci sınıf öğrencilerine yönelik yapılan ikinci dönem ortak sınavlarında tüm soruları doğru yanıtlayarak aldığı 493 puanla Burdur Ercan Akın Fen Lisesini kazandı.

Okul çıkışında ve yaz tatillerinde babasının kahvesinde çalışan Özge Topal, Kaymakam Ekrem Çalık’ın kendisine gösterdiği ilgiden dolayı çok memnun olduğunu belirterek “Lise de çok çalışıp ailemi gururlandırmak istiyorum. Tıp Fakültesini kazanıp doktor olmak istiyorum. Doktor olduktan sonra köyüme ve tüm insanlara yardımcı olmak istiyorum” dedi.Kaymakam Çalık ise başarısından dolayı kendisini tebrik ederek “Eminim ki kızımız Özge Topal’ın elde etmiş olduğu bu başarı ilçemizdeki diğer öğrencilere de örnek olacaktır. Bu vesile ile ben başarının asıl mimarı öğrencimiz Özge Topal’ı elde ettiği bu büyük başarıdan ötürü kutluyor, başarıda katkısı bulunan başta ailesi, öğretmenleri ve milli eğitim camiamıza da teşekkür ediyorum. Öğrencimize başarılarının devamını diliyorum ” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 721 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.