Cumhur İttifakı Datça Belediye Başkan Adayı Feyzullah Gülada;“Herşey Yaşanılabilir Bir Marka Kent Datça İçin”

Cumhur İttifakı Datça Belediye Başkan Adayı Feyzullah Gülada;“Herşey Yaşanılabilir Bir Marka Kent Datça İçin”
Cumhur İttifakı Datça Belediye Başkan Adayı Feyzullah Gülada “Bir hemşeriniz olarak yorgun bir kenti hep birlikte el ele, omuz omuza verip sevgiyi ve saygıyı paylaşarak Datça´mızın yeniden doğuşunu hep birlikte yaşayacağız....

Cumhur İttifakı Datça Belediye Başkan Adayı Feyzullah Gülada “Bir hemşeriniz olarak yorgun bir kenti hep birlikte el ele, omuz omuza verip sevgiyi ve saygıyı paylaşarak Datça´mızın yeniden doğuşunu hep birlikte yaşayacağız. Hepimizin ortak gayesi olan insan odaklı, sevgi odaklı, saygı odaklı bir yaşam hakkını hepimizin fazlasıyla hak ettiğini biliyorum.”

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir zaman kala Cumhur ittifakı Datça Belediye Başkan Adayı Feyzullah Gülada seçim çalışmalarına ve projelerini anlatmaya devam ediyor. Başkan Adayı Gülada Datça'nın sorunlarının çok fazla olduğunu belirterek, “Datça'nın yolu yok, suyumuz yetersiz. Bunun ile ilgili olarak enteresan olan ne Datça Belediyesi bir hizmet talebinde bulunmuş nede Muğla Büyükşehir Belediyesi Datça'ya yeteri kadar hizmet yapmamış” Dedi.

“Datça´mızın Yeniden Doğuşunu Hep Birlikte Yaşayacağız”

Yorgun bir kenti hep birlikte el ele, omuz omuza verip sevgiyi ve saygıyı paylaşarak Datça’nın yeniden doğuşunu yine her birlikte yaşayacaklarını vurgulayan Cumhur İttifakı Datça Belediye Başkan Adayı Feyzullah Gülada;” Hepimizin ortak gayesi olan insan odaklı, sevgi odaklı, saygı odaklı bir yaşam hakkını hepimizin fazlasıyla hak ettiğini biliyorum. Bir hemşeriniz olarak yorgun bir kenti hep birlikte el ele, omuz omuza verip sevgiyi ve saygıyı paylaşarak Datça´mızın yeniden doğuşunu hep birlikte yaşayacağız. Hepimizin ortak gayesi olan insan odaklı, sevgi odaklı, saygı odaklı bir yaşam hakkını hepimizin fazlasıyla hak ettiğini biliyorum.  Biz istiyoruz ki bu zamana kadar yapılan tüm güzel şeyleri daha da ileriye taşıyalım, yapılmak istenen ama zamanın ve imkânın el vermediği nice güzel şeyleri de birlikte yapalım, birlikte gelişelim, birlikte büyüyelim. Datça´mızı Muğla´nın en güzel, en gelişmiş, en modern ve insanı en mutlu marka kenti yapalım.  Biz buna öyle güzel inandık ki. İnancımızın en önemli sebebi sizlerin gözlerinizde gördüğümüz, bakışlarınızda hissettiğimiz samimiyet ve güven duygularıdır. Biz biliyoruz ki, Datça sadece Datça´da doğmuş, büyümüş ve burada hayatını kazanan kişilerin benimsediği yer değildir. Datça, olmak istediğin her yerdir aslında. Burayı kendisine yuva seçmiş, mutluluğu, huzuru, sevinci ve hüznü Datça´da yaşamış herkes bizim için Datça´dır, bizim için Datçalıdır. Asla kimseyi ayrıştırmadan, kimseyi kırmadan, kimseye sen ben demeden yaklaşabilmektir Datça sevgisi.” Dedi.

“Yılların Yorgun Kentini Gelin Birlikte Sahiplenelim”

Datça’da yaşayanların,  buraya gelen konukların, gençlerin, yaşlıların, çocukların mutlu olduklarını görmenin en büyük hedefi ve en önemli görevi olacağının altını çizen Cumhur ittifakı Datça Belediye Başkan Adayı Feyzullah Gülada; “Yılların yorgun kentini gelin birlikte sahiplenelim, birlikte yeşertelim, birlikte koruyalım ve daha nice kuşaklara kucak açacak güzel Datça´mızı daha iyi şartlarda, daha yaşanılabilir bir turizm markası yapalım.  Gelin bu defa bir şans verin, bir güç verin, bir omuz verin. İnanıyoruz ki sizlerden alacağımız samimi hisler bile bize açılan bir el, bir umut, bir güçtür.  Asla belediyecilik yapısını bozmadan, gücümüze güç katarak aşamayacağımız, başaramayacağız, mutlu olamayacağımız hiç bir an olmasın istiyoruz. O yüzden sizden sadece bir şans istiyoruz. Burada yaşayan sizlerin, bizlerin, buraya gelen konukların, gençlerimizin, yaşlılarımızın, çocuklarımızın mutlu olduklarını görmek en büyük hedefimiz, en önemli görevimiz olacaktır.” Dedi.

“Marka Kent Datça Projelerimizle Dünyaya Açılan Kapıdan Gururla İçeri Gireceğiz”

Cumhur ittifakı Datça Belediye Başkan Adayı Feyzullah Gülada; “Amacımız sadece daha yaşanılabilir ve daha gurur duyulacak bir yaşamın kapısını sonuna kadar açıp, inandığımız ve başaracağımız o muhteşem Marka Kent Datça projelerimizle dünyaya açılan kapıdan gururla içeri girmektir. Gelin bu kapıdan birlikte girelim, gelin fikirlerimizi, hedeflerimizi, hayallerimizi birlikte gerçekleştirelim. O yüzden sadece siyasi düşünmeden, biz olmak için, birlik olmak için karar verelim. Çünkü hepimiz bu hayat gemisinin içinde yüzüyoruz. Daha uzun, daha kalıcı, daha verimli ve daha başarılı turizm sezonları için, daha bilinçli ve tecrübeli hizmet anlayışı için vereceğiniz bir oy geleceğinizin ve hayalini kurduğunuz Datça´nın en büyük kazancı olacaktır. Karar siz Datça´da yaşayan değerli kardeşlerimin, değerli büyüklerimindir.  Bu vesile ile hayalini kurduğum Datça´yı yaratmak için Belediye Başkanlığına aday olduğum süre içerisinde bizleri destekleyen, desteklemeyen, kucaklayan, kucaklamayan, Datça hayalimize saygı duyan, duymayan, aynı yolda yürüdüğüm yol arkadaşlarıma, desteğini esirgemeyen, samimiyetini esirgemeyen, gerektiği yerde düşüncelerimize karşı çıkan, çıkmayan, derdi Datça olan ve en önemlisi gittiğimiz sohbet ettiğimiz her yerde bir bardak çayını esirgemeyen ve bizleri sabırla, heyecanla dinleyen güzel memleketimin güzel insanlarına sonsuz saygılarımı ve teşekkürlerimi sunar, haklarını helal etmelerini dilerim. 2019 yerel seçimlerinin öncelikle ülkemize daha sonra Muğla´mıza ve Datça´mıza hayırlı uğurlu olmasını diler, her kim seçilirse seçilsin Datça´yı, Datçalıları kucaklaması temennisiyle sevgilerimi sunarım.

Herşey yaşanılabilir bir Marka Kent Datça için.”

Bu haber toplam 2836 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.