Datça Belediye Başkan Adayı Gülada; “Datça’nın En Büyük Sorunu Altyapı”

Datça Belediye Başkan Adayı Gülada;  “Datça’nın En Büyük Sorunu Altyapı”
31 mart yerel seçimlerinde Datça Belediye Başkan adayı olan Feyzullah Gülada, sorumların çözümünün Datça ve Muğla Büyükşehir belediyesinin kaynakları ile çözümünde zorlanıldığını belirterek; “Datça’nın sorunlarının...

31 mart yerel seçimlerinde Datça Belediye Başkan adayı olan Feyzullah Gülada, sorumların çözümünün Datça ve Muğla Büyükşehir belediyesinin kaynakları ile çözümünde zorlanıldığını belirterek; “Datça’nın sorunlarının çözümün kaynakları merkezi yönetimdedir” dedi.

Seçim sürecinde diğer adaylarla seviyeli ve demokratik bir yarış ortamının sürdüğünü de belirten Gülada;  “Diğer aday arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımızı saygı içerisinde yürütüyoruz. Gittiğimiz yerlerde fizibilite çalışması yapıyoruz. Halkımızın isteklerini tek tek not alıyoruz. İlçemizdeki en büyük problemlerin başında alt yapı, su ve yol problemleri geliyor. Kaliteli ve kalıcı işler yapılmalı. Hizmetin mesaisi olmamalı. 2019 yılında yüzü Avrupa’ya dönmüş Muğla’nın en batı ucunda hala bu sorunların yaşanması hepimizi üzüyor. Bizler göreve gelir gelmez tüm bu sorunalrın çözümü için vakit kaybetmeden çalışmaya başlayacağız. Sorunların çözümü için projelerimiz hazır. Bizlere görev verilmesini bekliyoruz   ” dedi.

Bu haber toplam 1836 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.