Datçalı Yazar Kırlı’nın TÜYAP Heyecanı

Datçalı Yazar Kırlı’nın TÜYAP Heyecanı
Muğlalı Yazar Ömer Kırlı 3 Aralık Cumartesi günü başlayacak olan İstanbul TÜYAP Kitap Fuarına davet edildi. Meşin Yuvarlak isimli kitabın yazarı Ömer Kırlı, çocukluk hayalini gerçekleştirdiği için çok mutlu olduğunu ve bütün okurları fuara beklediğini söyledi.

Muğla Datçalı Yazar Ömer Kırlı ikinci kitabı Meşin Yuvarlak ile yakaladığı başarıyı önümüzdeki günlerde İstanbul’da düzenlenecek olan TÜYAP Fuarında taçlandıracak. Kırlı 3 Aralık Cumartesi günü düzenlenecek olan TÜYAP Fuarında okuyucuları ile buluşacak.

Muğlalı Yazar Kırlı, kitaplarını okuyup feyz aldığı yazarlarla komşu standlarda yer alacak olmasının kendisi için büyük bir gurur olduğunu belirterek, "Çocukluğumun hayalini gerçekleştirme mutluluğunu yaşıyorum. Bana bundan 5 sene önce deselerdi ki; İstanbul'da TÜYAP'ta bir imza günün olacak inanmazdım. Ben bu yola "ölümsüzlük mümkündür, fikirleri olan insanlar ölümsüzdür" diyerek çıktım. Amacım; Atatürk'ün güvendiği bir genç birey olarak daima üretmek, daima ülkeme iyi hizmet etmektir. İlk defa katılacağım bu organizasyon için çok heyecanlıyım. Kitaplarını okuduğum yazarla aynı havayı teneffüs etmek paha biçilemez bir mutluluk benim için. Yolu İstanbul'a düşen, İstanbul'da yaşayan tüm dost ve arkadaşlarımı bu mutlu günümde yanımda görmekten büyük mutluluk duyarım’ dedi.

Bu haber toplam 2009 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.