Düğerek Güneşspor Kendi Evinden Galip Ayrıldı

Düğerek Güneşspor Kendi Evinden Galip Ayrıldı
Neval Çolak- 2019-2020 futbol sezonunda Süper Amatör Lig’inde mücadele eden Menteşe temsilcisi Düğerek Güneşspor kendi sahasında Karaovaspor’u  4-0...

Neval Çolak- 2019-2020 futbol sezonunda Süper Amatör Lig’inde mücadele eden Menteşe temsilcisi Düğerek Güneşspor kendi sahasında Karaovaspor’u  4-0 yendi.

Düğerek Güneşspor kendi evinde galip geldi. Maçın ilk yarısında etkili ataklarını sürdüren ev sahibi ekip gol fırsatlarını değerlendiremeyince maçın ilk yarısı 0-0 bitti. İkinci yarıya tekrar baskılı başlayan ev sahibi Düğerek Güneşspor, ikinci yarının hemen başında İlhan Özcan’ın ayağından kazandığı gol ile ikinci yarıya başladı. Kendi sahasından çıkamayan Karaovaspor kalesinde 2. golü gördü. Yiğithan kaptanın ayağından kazandığı gol ile Menteşe ekibi 2. golü bularak rahatladı. Baskısını arttıran ev sahibi, sahneye tekrar çıkan kaptan Yiğithan 3. golünü kaydetti. Kazandığı gol ile skoru 4.0 yaptı. Maçın son dakikalarında penaltı kazanan Karaovaspor penaltı atışını gole çeviremedi. Ev sahibi Düğerek Güneşspor 3 puan aldı.

Yardımcı Antrenör Rıdvan İnan’ın yaptığı maç sonu açıklamasında şunlar kaydedildi; “Ligin ilk maçında Beçinspor karşısında haksız, talihsiz şekilde puan kaybı ile başladık. Bunlar futbolun içinde olan şeyler, futbol üç ihtimalli bir oyun. Bu hafta kendi saha taraftarımız önünde karşılaşacak olduğumuz Karaovaspor maçına teknik ekip olmak üzere futbolcularımız olarak da Karaovaspor maçına çok iyi hazırlandık. Maça iyi başladık, ilk yarı fırsatları değerlendiremedik ama oyunun ikinci yarısında erken gelen gol ile rahatladık ve gollerin devamı geldi. Maç 4-0 sona erdi. Artık bu maç bitti önümüzdeki Dalaman Belediye Gençlikspor maçına iyi hazırlanarak, deplasmandan 3 puanla dönmek istiyoruz.”

Bu haber toplam 668 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.