Ebru Gündeş'in Jet Evliliğinin Sebebi Belli Oldu: Hamile!

Ebru Gündeş'in Jet Evliliğinin Sebebi Belli Oldu: Hamile!
Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, geçtiğimiz haftalarda iş insanı Murat Özdemir ile Dubai'de evlenmiş ve bu evlilik magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Gündeş'in evliliğini duyuran Onur Akay, şimdi de Ebru Gündeş'in 4,5 aylık hamile olduğunu "kesin olarak doğrulattım, kesin olarak söylüyorum" diyerek duyurdu.

Akay, Ebru Gündeş ve Murat Özdemir'in 20 Nisan Cumartesi günü için nikâh tarihi aldıklarını, ancak hamilelik haberinin ardından nikâhın öne alındığını ve çiftin önce imam nikâhı kıydığını söyledi. Akay'ın bilgisine göre, nikâh yemeğine davetli olan bazı dostlar bile tarih değişikliğinden dolayı gidemedi.

Ebru Gündeş'in Karnını Tutması Dikkat Çekti

Düğün yemeği sonrası paylaşılan fotoğrafta, Ebru Gündeş'in eli ile karnını tutması da dikkat çekti. Akay, bu fotoğrafın da hamilelik iddialarını doğruladığını savundu.

Ebru Gündeş'in Üçüncü Evliliği

16 yaşındayken Hamdi Vardar ile ilk evliliğini yapan Ebru Gündeş, ikinci evliliğini ise 2002 yılında avukat Ömer Durak ile yapmıştı. 2010 yılında İran Azerisi iş insanı Rıza Sarraf'la evlenen Gündeş'in bu evlilikten 15 Ekim 2011 yılında kızı Alara dünyaya geldi. Mayıs 2021'de ise Sarraf'ın kendisini aldattığı iddiasıyla Bodrum Aile Mahkemesi'nde dava açan Gündeş, 11 yıllık evliliğini anlaşmalı olarak sonlandırmıştı.

Ebru Gündeş Anne Oluyor

Ebru Gündeş'in 4,5 aylık hamile olduğu haberi, hayranları tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Gündeş'e ve Murat Özdemir'e tebrik mesajları yağdı.

Bu haber toplam 12195 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.