EN DÖNER MENTEŞE YILDIZSPOR’A SPONSOR OLDU

EN DÖNER MENTEŞE YILDIZSPOR’A SPONSOR OLDU
Muğla’nın yiyecek sektörünün kaliteli isimlerinden olan ve il genelinde 5 şubesiyle hizmet veren EN Döner firması Menteşe Yıldızspor Kulübü’ne sponsor oldu.

Gazeteci Cüneyt Erdan’ın Muğla TV’de hazırlayıp sunduğu Sportesi Programına, Menteşe Yıldızspor Başkanı Turgut Çulcuoğlu’nun konuk olduğu canlı yayına mesajla katılan EN Döner firması sahibi Nihat Aktaş sponsor olmak istediğini ifade etmişti.

Programın tamamlamasının ardından bir araya gelen Yıldızspor Kulübü Başkanı Turgut Çulcuoğlu ve EN Döner Sahibi Nihat Aktaş 1 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.

EN Döner olarak spordan sanata birçok alanda sponsorluk desteği verdiklerini ifade ederek, ‘Gazeteci Cüneyt Erdan ağabeyim benim için çok değerli bir isim. Onun Sportesi Programını izlerken kendisi benim sponsor olabileceğimi ifade etti. Ben de bu istek doğrultusunda Yıldızspor Kulübüne 1 yıl boyunca forma isim sponsoru oldum. Her zaman kulüplerimizin, sporcularımızın ve sanatçılarımızın yanındayız destekçisiyiz’ dedi.

Kulübe forma isim sponsoru olan EN Döner Firması Sahibi Nihat Aktaş’a ve bu sponsorluğa aracı olan Gazeteci Cüneyt Erdan’a teşekkür eden Menteşe Yıldızspor Kulübü Başkanı Turgut Çulcuoğlu, ‘Kulübümüz çok sayıda branşta değişik yaş gruplarına eğitim veriyor. Çok kısa sürede çok büyük bir aile olduk. Muğla’da spor kulübü anlamında çok sayıda yenilik kattık. Projelerimiz artarak devam edecek’ dedi.

(GÜZİDE KASIM)

Bu haber toplam 525 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.