Eşref Şen, Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı

Eşref Şen, Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı
Yatağan Orman İşletme Müdürü Eşref Şen, görevinden istifa ederek 2019 Mart’ında yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti’den Seydikemer Belediye Başkan Aday Adayı oldu.Yatağan Orman İşletme Müdürü Eşref Şen,...

Yatağan Orman İşletme Müdürü Eşref Şen, görevinden istifa ederek 2019 Mart’ında yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti’den Seydikemer Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Yatağan Orman İşletme Müdürü Eşref Şen, 26 yıl görev yaptığı kamu personelliğinden, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti’den Seydikemer Belediye Başkan Aday Adayı olmak için istifa ettiğini açıkladı.

Şen, istifasının ardından AK Parti İl Başkanlığına giderek aday adaylığı başvurusunu yaptı.

2014 yılındaki Yerel Seçimlerde Seydikemer ilçesinde AK Parti’den belediye başkan aday adayı, 27. Dönem Milletvekili Seçimlerinde de AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı olduğunu hatırlatan Şen, yaptığı açıklamada, yıllardır Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde çeşitli görevler yaparak devlete ve vatandaşlara hizmet ettiğini, bugünden itibaren ise Seydikemer ve Seydikemerlilere en iyi hizmeti vermeyi hedeflediğini söyledi.

Şen, çocukluğunun, ortaokul ve lise çağlarının Seydikemer ve Fethiye’de geçtiğini, lisans eğitimini ise Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi’nde Orman Mühendisliği bölümünde aldığını belirterek, “36 yıldır Fethiye ve Seydikemer’de yaşıyorum. Fethiye’de 5 yıl Orman İşletme Şefliği, Seydikemer’de 4 yıl Orman Mühendisi, 4 yıl Orman Müdür Yardımcılığı, 6 yıl Orman İşletme Müdürlüğü, Dalaman’da 1 yıl Orman Müdür Yardımcılığı görevini yaptım. Son 2 yıldır Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü görevinde iken, AK Parti’den Seydikemer Belediye Başkan Aday Adaylığına müracaat ettim” diye konuştu.

Halka hizmet Hakk’a hizmet düsturuyla 26 yıllık kamudaki hizmetlerini, Seydikemer Belediye Başkanı olarak taçlandırmak istediğini ve bu yolda herkesin dua ile desteğini beklediğini kaydeden Şen, “Kamuda yöneticilik görevimde vatandaşlarımız arasında hiçbir ayrım gözetmeden ve başarılı bir şekilde hep faydalı olmak, üretme prensibiyle görev yaptığım. Bu nedenle hamdolsun tüm halkımızın gönlünü, sevgisini ve de vefasını kazandım. Vatandaşımıza ve hemşerilerimize efendilik değil hizmetkarlık yapma anlayışıyla görevimi yürüttüm. Bundan sonra da Allah izin verirse ve vatandaşlarımız destek verirse Seydikemer Belediye Başkanı olarak Seydikemerimize ve halkımıza en iyi hizmeti vermeye çalışacağım.”

Öte yandan, 48 yaşındaki Şen’in evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi.

Bu haber toplam 1853 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.