Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaşanan gasp ve darp olayı, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Olay, Esenköy Mahallesi’nde bulunan bir akaryakıt istasyonunda gerçekleşti.

Aw458014 02 (1)

İddiaya göre, henüz kimlikleri belirlenemeyen üç kişi, araçla istasyona gelen kadın müşteriye saldırdı. Marketin içerisinde başlayan arbedede, yere düşen kadın darbedildi. O esnada müdahale etmek isteyen bir market çalışanı da saldırganların hedefi oldu.

A W458014 06

Saldırganlar, olay sırasında kadına ait aracı gasbederek hızla bölgeden uzaklaştı. Yaşanan dehşet anları, istasyonun güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Aw458014 01 (1)

Muğla’nın Tek Otizm Merkezinde, Otizmli Bireyler Mutlu
Muğla’nın Tek Otizm Merkezinde, Otizmli Bireyler Mutlu
İçeriği Görüntüle

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Emniyet güçleri, saldırganların kimliğini belirlemek ve yakalamak amacıyla geniş çaplı bir araştırma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA