Galatasaraylı İş Adamlarından Akülü Sandalye

Galatasaraylı İş Adamlarından Akülü Sandalye
Fethiye Galatasaraylı İş Adamları Derneği yöneticileri doğuştan bedensel engelli 16 yaşındaki  Ümit Aksu’ya akülü sandalye hediye ettiler.Fethiye’de...

Fethiye Galatasaraylı İş Adamları Derneği yöneticileri doğuştan bedensel engelli 16 yaşındaki  Ümit Aksu’ya akülü sandalye hediye ettiler.

Fethiye’de kurulduğu kısa günden bu yana yapmış oldukları sosyal sorumluluk projeleri ile toplum tarafında takdir edilen Fethiye Galatasaraylı İş Adamları Derneği yöneticileri, Seydikemer İlçesinin Zorlar Mahallesinde ikamet eden 16 yaşındaki Ümit Aksu’ya akülü araç hediye ettiler. Akülü aracına kavuşan bedensel engelli Muhammed’in mutluluğu gözlerinden okunurken, dernek başkanı Yunus Önder, Fethiye Galatasaraylı İş Adamları Derneği olarak kurulduğumuzdan bugüne hep sosyal sorumluluk projeleri ile ön plana çıkma ihtiyacında bulunduk. Kendimiz bu manada değişik sosyal sorumluluk projeleri ürettik. Bugün de bir tane projemizle alakalı Fethiye Bedensel Engelliler Derneğini ziyaret ettik. ATV televizyonunda yayınlanan programda Müge Anlı hanımefendi ile bir ortak çalışma yaptık. Kendisiyle ortak çalışmamız neticesinde Ümit Aksu’ya hediye etmiş olduğumuz engelli arabasını bugün Fethiye Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mustafa Bozbaş, nezdinde Zorlar Mahallesinde oturan kardeşimize verdik. Hepimiz bir engelli adayıyız. Herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Akülü aracına kavuşa ve mutluluktan konuşamayan 16 yaşındaki bedensel engelli Ümit Aksu’nun babası Muhammed Aksu ise, “Fethiye Galatasaraylı İş Adamları Derneği Başkan ve yöneticilerine çok teşekkür ederek, oğlumun yüzünü güldürdüler. Allah’da onların yüzünü güldürsün” dedi.

Bu haber toplam 780 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.