Geleceğin Ressamları Eserlerini Sergiledi

Geleceğin Ressamları Eserlerini Sergiledi
Ula’da Ermaş Mermer tarafından yaptırılan Hüseyin Ercan Ermaş Mermer Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı resim sergisi açıldı.Ula Hüseyin...

Ula’da Ermaş Mermer tarafından yaptırılan Hüseyin Ercan Ermaş Mermer Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı resim sergisi açıldı.

Ula Hüseyin Ercan Ermaş Mermer Anadolu Lisesi öğrencilerinin öğrenim dönemi içinde yaptığı resim çalışmaları bir sergiyle halkımıza sunuldu. Okulun resim öğretmeni Ayşin Ercan ve talebelerinin yaptıkları resimler Ula Belediyesi’nin bahçesinde sergilendi.

Resim sergisinin açılışına Ula Belediye Başkanı Ümit Karaarslan, Ula Garnizon Komutanı Ütğm. Mesut Yılmaz, Ula Milli Eğitim İlçe Müdürü Şinasi Çövüt ve Ermaş Mermer yönetim kurulu başkanı Mustafa Ercan ve diğer davetliler katıldı.

Resim sergisinin açılışında bir konuşma yapan Ermaş Mermer yönetim kurulu başkanı Mustafa Ercan; “Okulumuzun düzenlediği resim sergisi ve kermese hoş geldiniz. Gerçekten görsel sanatlar hayatımızın bir parçasını teşkil etmektedir. Görsel sanatların bir dalı olan resim çocuklarımızın gelişiminde çok önemlidir. Çocuklarımızın yaptığı bu güzel eserleri izledim ve çok gururlandım. Herkeste böyle yeteneklerin olması en büyük arzumuzdur. Öğretmenlerimize düşen görev de bu yetenekleri keşfedip yetiştirmektir. Bu sayede aramızdan güzel ressamlar, mimarlar, öğretmenler çıkacaktır. Ben özellikle bu tür çalışmalara öncülük ettiği için okulumuzun müdürüne, resim öğretmenine ve diğer öğretmenlere çok teşekkür ederim. Öğrencilerimize de yaptıkları katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra açılışı yapılan resim sergisini davetliler ve okul öğrencileri gezdi. Velilerin hazırladıkları yemekler davetlilere sunuldu.

Bu haber toplam 1970 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.