Gelin damat maça gitti Düğündekileri bekledi

Gelin damat maça gitti Düğündekileri bekledi
Muğla’da fanatik Fenerbahçeli olan gelin damat maç izlemeye gitti. Düğün salonunda davetliler gelin ve damadın gelmesini bekledi. Kendilerini maçın heyecanına...

Muğla’da fanatik Fenerbahçeli olan gelin damat maç izlemeye gitti. Düğün salonunda davetliler gelin ve damadın gelmesini bekledi. Kendilerini maçın heyecanına kaptıran gelen damat düğün salonuna saat 22.00’den sonra gidebildi.

Aysu Şahin ve Ömer Sucu aylar öncesinden 12 Mayıs akşamı evlenmeye karar verdiler. Aysu ve Ömer fanatik Fenerbahçe taraftarıydı. Fenerbahçe Galatasaray süper finalinin olduğu gün düğünleri vardı. Gelin ve damat düğünleriyle maç arasında bir tercihte bulunmaları gerekti. Fanatik Fenerbahçeli olan gelin damat maçın tamamını izleyip düğünlerine öyle gitmeye karar verdiler. Aysu ve Ömer Muğla’da bir restorana oturarak maçı izlemeye başladılar.

Düğün saat 19.30’da başlayacaktı. Davetliler düğün salonunu doldurdu gelin ve damadın gelmesini beklediler. Ancak gelin ve damat düğün saatinin gelmesine rağmen salona gelmediler. Hayatlarında Fenerbahçe’nin de çok büyük yeri olduğunu belirten genç çiftler, ikisinin ortak aşkları olduklarını vurgulayarak bu maçı kaçırmak istemediklerini bu yüzden düğün saati ertelediklerini söylediler. Damat Ömer Sucu, "Fenerbahçe bizim ortak aşkımız. Şu anda ilk heyecanı Fenerbahçe'nin şampiyon olması ile yaşamak istiyoruz. İkinci mutluluğu da salonda evlenerek yaşamak istiyoruz. Heyecanım var. Fakat bu heyecan FB-GS arasındaki şampiyonluk maçı nedeniyle var. Davetliler bizi düğün salonunda bekliyor. Eğer şampiyon olursak düğün salonuna girişimizde Fenerbahçe marşı ile olacak. Biz önce maç izlemek istiyoruz" dedi.

Gelin Aysu Şahin, “Bu mutlu günümüzde mutluluğumuzu ikiye katlamak istiyoruz. Fenerbahçe şampiyon olarak bizi iki kat mutlu edecek" dedi. Aysu ve Ömer 90 dakika boyunca Fenerbahçe Galatasaray maçını izledi. Maçtan sonra Muğla’nın Yerkesik beldesindeki düğün salonuna doğru yola çıktılar. Ancak maç sonrası kentte trafik kilitlenmişti. Gelin ve damat düğün salonuna ancak akşam saat 22.00 sıralarında gidebildi.

Bu haber toplam 664 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.