Genç Kaleci Ali Dural Sözleşme Yeniledi

Genç Kaleci Ali Dural Sözleşme Yeniledi
Yeni sezon hazırlıkları için önümüzdeki pazartesi günü toplanacak olan Muğlaspor’da iç ve dış transfer sürüyor. Yeşil beyazlı kulüp iç transferde genç Kaleci Ali Dural ile sözleşme yenilerken, dış transfer de de geçtiğimiz...

Yeni sezon hazırlıkları için önümüzdeki pazartesi günü toplanacak olan Muğlaspor’da iç ve dış transfer sürüyor. Yeşil beyazlı kulüp iç transferde genç Kaleci Ali Dural ile sözleşme yenilerken, dış transfer de de geçtiğimiz sezon Akhisarspor U-21 Takımında 17 golle gol kralı olan 20 yaşındaki Barış Sabancı ile sözleşme imzaladı.

  1. Lig ekiplerinden Muğlaspor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil beyazlı kulüp iç transferde Kaleci Ali Dural, dış transfer de de Akhisarspor U-21 gol kralı Barış Sabancı ile anlaştı.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güven, Kulüp Başkanı Erol Kapiz ve Muğlaspor yönetim kurulu üyelerinin katıldığı imza töreninde konuşan Muğlaspor’un genç ve çalışkan Kalecisi Ali Dural, sözleşme yenilediği için çok mutlu olduğunu belirterek kendisine güvenen hocaları, kulüp başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Kendisini yeşil beyazlı yapan imzayı atan genç gol kralı Barış Sabancı’da, yeşil beyazlı formayı giyecek olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Kendisinin aslen Milaslı olduğunu ve futbola Yeni Milas altyapısında başladığını ifade eden 20 yaşındaki golcü Barış Sabancı, ‘Benim yetişmemde katkıda bulunan bütün hocalarıma teşekkür ediyorum. Muğlaspor çok büyük bir camia. Bundan sonra Muğlaspor’un başarısı için elimden gelenin fazlasını yapacağım. Her şey Muğlaspor’un başarısı için’ diye konuştu.

Futbolcuları kutlayan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’te, pazartesi yeni sezon için toplanacak olan yeşil beyazlı kulübe başarılar diledi.

Hem Kaleci Ali Dural’dan hem de genç gol kralı Barış Sabancı’dan uzun yıllar başarıyla yararlanacaklarını belirten Muğlaspor Kulübü Başkanı Erol Kapiz’de, imkanlar dahilindeMuğlasporformasını başarıyla taşıyacak futbolcuları transfer etmeye çalıştıklarını söyledi.

Bu haber toplam 922 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.