Genelevde katliam! Kadınları kurşuna dizdi

Genelevde katliam! Kadınları kurşuna dizdi
Avusturya'nın başkenti Viyana'da bir genelevi basan Afgan mülteci, 3 kadını katletti. Saldırganın yerel medyaya müşteri olarak geneleve girmek istediği geri çevrilmesi üzerine gururu incindiği için böyle bir katliam yaptığını söylediği öğrenildi.

Viyana'da 27 yaşındaki bir Afgan mülteci, genelevde çalışan 3 kadını katletti. Katil zanlısının yerel medyaya son müşteri olarak binaya girmek istediğini ancak içeri girmesine izin verilmeyince gururu incindiği için böyle bir cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi.

BİNA İÇİNDE 3 KADININ CESEDİ BULUNDU

The Sun'ın haberine göre, Viyana emniyetinden cumartesi günü yapılan açıklamada, genelev binası dışında kan izleri görüldüğü yolunda yapılan ihbarın ardından olay yerine gidildiği kaydedildi. Bina içerisinde 3 kadın cesedine ulaşan polis, olay yerinde bulunan dördüncü kadını da tanık olarak sorguya aldı.

SIĞINMACI GÖZALTINA ALINDI

Polis sözcüsü Philipp Hasslinger, 3 kurbanın cesetlerinde "kesikler ve bıçak yaraları" bulunduğunu söyledi. Genelev yakınında 27 yaşındaki Afganistan uyruklu bir sığınmacı elindeki bıçakla gözaltına alındı.

Bu haber toplam 233 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.