Gökçekuyu, Şehit Ailelerini ziyaret etti

Gökçekuyu, Şehit Ailelerini ziyaret etti
Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu “15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında Şehit Mezarlarını ve Şehit Ailelerini ziyaret etti.Programa Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Seydikemer...

Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu “15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında Şehit Mezarlarını ve Şehit Ailelerini ziyaret etti.

Programa Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Seydikemer Belediye Başkan Vekili Fatih Tosun, İlçe Yazı İşleri Müdürü Halit Dündar, İlçe Emniyet Müdürü Muzaffer Yüceur, İlçe Jandarma Komutanı Vekili Mehmet Mutlu Can ve İlçe Amirleri katıldı.

Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu Seydiler Mezarlığında bulunan Şehit Osman Tosun ile Şehit Alper Seven’in mezarlıklarını ziyaret ederek, çiçek bıraktı. Şehitlerimiz mezarları başında dualar okunarak anıldı. Program kapsamında Seydikemer Şehitleri Şehit Hurşit Yekebaş, Adem Şimşek, Ramazan Bilgiç Ve Adnan Ergen’in aileleri ziyaret edilerek bir ihtiyaçlarının olup olmadığı sorularak ziyaretler tamamladı.

Şehit aileleri yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Bu haber toplam 785 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.