Gonca Köksal aday adaylığını açıkladı

Gonca Köksal aday adaylığını açıkladı
 YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
Menteşe Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıklayan Muğla Büyükşehir ve Menteşe Belediyesi Meclis üyesi Gonca Köksal, “Menteşe’ye ilişkin hayallerim ve hedeflerim var” dedi.

Muğla Büyükşehir ve Menteşe Belediyesi Meclis üyesi Gonca Köksal, CHP Menteşe İlçe Başkanlığı’nda Menteşe Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

Gonca Köksal aday adaylığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“2 dönemdir Belediye meclis üyesiyim. Hem Menteşe de bu dönem de Büyükşehir'de. Sağ olsun başkanlarımız bana güzel görevler verdiler. İmar Komisyonu Başkanlığı gibi birçok komisyonda görev aldım.

Belediyelerimizin her ikisini de temsil ettim. Artık 10 sene içerisinde belli bir bilgi birikimi ve belli bir tecrübeye ulaştım. Ben Şehir Plancısıyım. Meslek olarak zaten yerel yönetim ve belediyeciliğe yakın bir meslek dalım var.

Menteşe’ye ilişkin hayallerim ve hedeflerim var. Bugüne kadar edindiğim bilgi ve birikimim ile harmanlayıp çok güzel projeler yaratmak, gerçekten insanımıza dokunacak daha kaliteli yaşam alanları, daha sosyal bir belediyecilik anlayışı için birçok proje üretmek gibi bir hedefim var.

İnşallah hep birlikte bu yolda güzel bir süreç geçiririz. Destekleriniz benim için çok önemli. Parti ailemi zaten hep yanımda hissediyorum.”

Bu haber toplam 333 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.