Gonca Köksal: “Artık Menteşemiz hak ettiği değere kavuşmalı"

Gonca Köksal: “Artık Menteşemiz hak ettiği değere kavuşmalı"
CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Gonca Köksal, seçim çalışmaları kapsamında Kuyucak ve Gülağzı mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretinde halkın yoğun ilgisiyle karşılanan Köksal, “Kırsal kalkınma hamlemizle bereketli topraklarımızda yetiştirilen kaliteli ürünleri pazarlayarak, üreticilerimizin ekonomik gelir elde etmesini sağlayacağız” dedi.

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Gonca Köksal, seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Kuyucak ve Gülağzı mahallelerinde yaptığı konuşmada Menteşe’nin ekonomik ve sosyal olarak kalkınmasını sağlayacak projelerini hayata geçireceklerini dile getiren Köksal, “Çok bereketli zengin bir coğrafyada yaşıyoruz. Menteşe olarak tarım, turizm, ticaret ve teknoloji potansiyelimizi bugüne kadar çok verimli kullanabilmiş değiliz. Artık Menteşemiz ve halkımız hak ettiği değere kavuşmalı. Uzman ekibimiz tarafından her alanda hazırladığımız projelerimiz ile ekonomik kalkınma sağlamış, kültür turizm rotalarına sahip, ticari hacmi yüksek, modern bir kenti sizlerin desteğiyle yaratacağız” diye konuştu.

“TARIMSAL KALKINMAYLA EKONOMİK GİRDİ SAĞLAYACAĞIZ”

Köksal, “Uygulayacağımız tarımsal kalkınma hamlemizle bölgemizde yetişen ürünleri tespit ederek, dünya pazarına bu ürünleri pazarlayabilir duruma gelmek istiyoruz. Böylece üreticimizin ekonomik olarak zenginleşmesini sağlayacağız. Bunu da kooperatifçiliği destekleyerek yapacağız. Bölgemizde çok yüksek potansiyele sahip başta; arıcılık ve zeytincilik üreticimize, hem bu işin teknolojisi hem de temel girdiler anlamında destek olacağız” ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek, çözüm önerilerini paylaşan Köksal, “Sizlerin talepleri doğrultusunda öncelikle mahallelerimizde fiziki şartları iyileştireceğiz. Nerede bir yol ihtiyacı var, nerede durak ihtiyacı var, nerede konteyner ihtiyacı var, nerede çok amaçlı sosyal alan ihtiyacı var elbette önceliğimiz sizlerin talepleri olacak. Seçim sonrasında her mahallemizde mahalle toplantıları yapacağız. Taleplerinizi birebir sizden dinleyerek tespit edeceğiz. Büyükşehir Belediyemiz ile her zaman koordineli çalışarak sorunlara hızlıca çözüm üreteceğiz. Sizlerin bize vereceği yetkiyi yine sizlere hizmet etmek için kullanacağız” dedi.

Köksal’a ziyaretlerinde Milletvekili Gizem Özcan, İlçe Başkanı Nail Kızıl, önceki dönem İl Başkanlarından Süleyman Uslu ve partililer eşlik etti.

Kaynak:HABER MERKEZİ

Bu haber toplam 173 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.