Gonca Köksal'a rapor veren uzman FETÖ'den ceza almış!

Gonca Köksal'a rapor veren uzman FETÖ'den ceza almış!
Sabah Gazetesi'nin haberine göre, CHP Menteşe Belediye Başkan adayı Gonca Köksal’a ait olduğu öne sürülen videolu ses kaydı iddiası sonrasında Köksal'ın hazırlattığı raporda imzası bulunan kişinin FETÖ soruşturmasında ceza aldığı ortaya çıktı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, CHP Menteşe Belediye Başkan adayı Gonca Köksal’ın imar komisyonu görevi sırasında bir şahısla yaptığı iddia edilen pazarlık görüşmesinin ses kaydı ortaya çıkmış ve bomba etkisi yaratmıştı.

Gonca Köksal ses kaydının çıkmasının ardından derhal bir rapor alarak ses kaydının sahte olduğunu iddia etti. Söz konusu raporun altında M.K. adında bir uzmanın imzası vardı.

Gonca Köksal bu raporu delil göstererek söz konusu ses kaydına erişim yasağı getirtti.
Ancak Savcılık söz konusu raporu yazan kişinin resmi olarak bilirkişilik yapamayacağına dikkat çekerek erişim yasağının kaldırılmasını talep etti.

Ve bugün bir başka gelişme daha yaşandı. Gonca Köksal’a ait olduğu iddia edilen ses kaydının sahte olduğuna dair raporu düzenleyen ve altına imzasını atan M.K. emniyet müdürü olduğu ancak FETÖ soruşturmasında tutuklanarak, rütbesinin de söküldüğü anlaşıldı.

Ankara'da terör örgütü FETÖ'nün mahrem yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve aralarında daha önce rütbeleri sökülmüş birinci sınıf emniyet müdürü H.B.K ve A.D. de bulunduğu 10 kişi tutuklanmıştı. M.K. da o tutuklular arasında yer aldığı anlaşıldı.

Kaynak:SABAH

Bu haber toplam 401 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.