Gülada Başarılı Projelerini Açıklamaya Devam Ediyor

Gülada Başarılı Projelerini Açıklamaya Devam Ediyor
Cumhur İttifakı Datça Belediye Başkan Adayı Feyzullah Gülada, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Datça’yı karış karış gezerek seçim çalışmalarını yürüten Başkan Adayı Gülada, Datça için hazırladığı...

Cumhur İttifakı Datça Belediye Başkan Adayı Feyzullah Gülada, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Datça’yı karış karış gezerek seçim çalışmalarını yürüten Başkan Adayı Gülada, Datça için hazırladığı başarılı projelerini seçmenlere anlatıyor.

Cumhur İttifakı Datça Belediye Başkan Adayı Feyzullah Gülada, mahalli idareler seçimleri öncesinde Datça için hazırladığı başarılı projelerini açıklamaya devam ediyor. Başkan Adayı Gülada, Datça için hazırladığı son projeleri arasında Datça Halk Pazarı, Herkes İçin Spor Projesi, Çekek Yeri Ve Eğlence Merkezi yer alıyor. Cumhur İttifakı Datça Belediye Başkan Adayı Feyzullah Gülada, verimli ve başarılı projelerini şöyle açıkladı;

“Datça Halk Pazarı. Geri dönüştürülmüş çelik ve membran strüktür ile oluşturacağımız konik yapılarda, yağmur suyunu depolayıp; su ihtiyacını kendisi karşılayan özgün bir ''pazar yeri'' hedefimiz var. Pazar Yeri paralelinde ''Yerli tohum'' yetiştirme ve geliştirme uygulama alanını kurup, depoladığımız suyu bu uygulama alanında kullanacağız. Doğal havalandırma ve iklimlendirme özelliği ile Pazarımızın altında çözeceğimiz otopark alanı ile alışverişini yapan vatandaşlarımız park sorunu yaşamayacak. Ayrıca Pazar alanının içinde yer alan toplu taşıma durakları ile ulaşım sorunu tamamen çözüleceğiz.  İç mekan hava kalitesi, Su kullanımı efektifliği; Enerji tasarrufu, Yapı materyali kaynağı, Sürdürülebilirlik ve Tasarım yenilikçiliği özellikleri ile Pazar Yeri Projemiz ''LEED sertifikası'' için gerekli koşullara tam fonksiyon ile karşılık verecektir.

Herkes için Spor. Avrupa Konseyi Spor Gelişim Komitesi tarafından sosyal durum, sınıf, ırk, ve engelliliklerine bağlı olmaksızın spor yapmayı arzu eden herkesin serbest zamanlarını spor ile değerlendirmesini amaçlayan “Herkes için Spor” projesi kapsamında tüm mahallelerimize spor tesisleri yapmayı planlıyoruz. İlk Olarak Emecik Mahallesinde 1032 parsel 9/1'de Emecik Cami yanında bulunan alanda içinde halı saha, basketbol ve alternatif spor alanlarının bulunduğu. Bir yandan spor yaparken diğer yandan kafede dinlenebilecekleri yeni bir kompleks planladık.

Eğlence Merkezi. Datça'nın Eksiklerinden biri de Eğlence mekanları. Kargı Koyunda projelendirdiğimiz eğlence mekanlarında sabah ve akşam gürültü sorun olmadan Datçalıların eğlenebileceği güvenli alanları planladık.

Çekek yeri. Üç tarafı denizlerle çevrili Datça'nın denizin nimetlerinden yeterince faydalanamadığını hepimiz biliyoruz. Sadece balıkçı teknelerinin değil günlük tur tekneleri ve guletlerinde yararlanabileceği modern bir çekek yerini projelendirdik. Bu çekek yerinde kış aylarında teknelerin hem korunması hem de tamir ve bakımları yapılacak.”

Bu haber toplam 1900 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.